Syv dager og lit julwanties

Det är faktiskt bara sju skoldagar kvar innan jag går på ledighet, det betyder givetvis inte att mina helger är lediga men ändå. Tiden går så sjukt fort och då är jag dessutom halvklar molekylärbiolog \m/
Var mycket trevligt att ha Götetomten hos mig :) Köpt mig Tv, också träffade vi Petra i Uppsala där vi käkade massa våfflor, det var våffelbuffé! Trodde jag aldrig att jag skulle säga men göttans värre att det blivit lite ljust på backen och att det håller sig på ett par minusgrader. Såhär kan det gärna få vara ett tag för mig. Liite mer snö på självaste julafton också , kanske. Den 16/12 bär det västerut då jag åker till Bästa Fridilureen och Martin :* sedan blir det en bit nedåt på kartan en sväng innan jul ska firas hemma i värmland. Loagullan längtar så hon spricker snart, mosters gobit! Skönt, idag fick jag och min medarbetare in en populärvetenskaplig uppsats, grymt gött. Nu har jag "bara" kvar: en labbrapport på engelska, muntlig redovisning (på engelska), opponering på medstudenter, rätta vår återkoppling till uppsatsen, dugga inom växtanatomi (med godkäntkrav -.-''). Skrällen att dom ska trycka in det sista när det bara är två veckor kvar. Aja jag är så lycklig för att det är så himlans lite kvar nu och då får jag äääntligen komma hem till värmland igen, och sydväst.
Har faktiskt gjort en liten "önskelista" i form av en bild med lite ihopplock av googlebilder, det är ju bara exempel på saker och det behöver ju verkligen inte vara just det som är där. Hahah vet inte varför jag gjorde det, antagligen för att min födelsedag blev rätt värdelös. x) Växtanatomipreparatlaboration har jag haft också, därav bilden som ser ut som en planet x)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0