Fartfyllt veckoslut

Tentamen i "Mikrobiologi med infektionsbiologi", tacos,film och mys hos Petra, shopping i stan, filmfilmfilm, tvätt, mys-och-bus i snön med världens bästa hund. Det är ungefär så som helgen har sett ut för oss och det mesta har varit väldigt trevligt. ^^ Anledningen till att det blivit så mycket film är för att Robin har köpt sig en ny dator (som är specialliserad på just film), med vilken vi laddat ner massa filmer och kopplat till TV;n! Jag är mäkta imponerad eftersom ingen av mina 4 datorer har ett hdmi-uttag så var det väl sannerligen på tiden. Angående tentan så tror jag såhär: att antingen klarade jag mig, precis på poängen ungefär, ELLER så fick jag någon stackars poäng under godkänt. Jag vet inte men något säger mig att det BOOORDE bli det förstnämnda. Är det så, så är det all ära åt mitt goa té som jag fick av min fina Ellie som i varje te-påse ger små, söta pepp-meddelande (ungefär som en lyckokaka). Igår (lördag) gjorde jag ost och tomatpaj till mig och ost,tomat och spenatpaj till Robin. Det blev en succé. Idag gör mannen i huset kyckling och nudelsoppa :'D har höga förväntningar på min kock, eftersom det brukar bli exellenté. Klippte honom förut också, blev riktigt nöjd faktiskt, också tog jag modet på mig att klippa Cleas klor eftersom tanten som skulle göra det verkade ha allvarliga problem. (: En annan kul sak är att vi bytt lakan till ett par superfina som vi fått från världens bästa Anna, som jag saknar något oerhört. 
 
 
 


Kommentarer
Memmie

Jag älskar dina bilder! Jättefina, alltid! (och roligt att se hur ni har det istället för att bara läsa!) Gud vilket gulligt te! Vart har Ellie köpt det, vet du det? mer sånt i vardagen!

Svar: Åååh, tack va goo du är! <3 Tycker det blir lite kul med kollage, då får man med så mycket =) Ja ellerhur? =D nej jag vet tyvärr inte det, men det lär hon veta ;)
Linda Sofia Kjernsmo

2014-01-19 @ 22:08:54
URL: http://kawokaw.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0