Med en tår i ögat...

...Lämnade vi Torsby idag för att sedan hämta en frys i Stöpa, krama om mamma och köra vidare mot Karlstad som för denna gång är vårt sista stopp innan hemfärd mot Tärnsjö och verkligheten. I Toriarondellen forsade tårarna ner för mina kinder och jag antar att jag aldrig kommer bli av med trygghetskänslan som Värmland och framför allt Torsby ger mig. Till både gott och ont, förståss. 
   I Norrstrand sover vi i natt och vi har hittills haft det supermysigt här med god kycklinggryta till middag och filmkväll (Hur många kramar finns det i världen) tillsammans med Robins pappa, hans flickvän Anki och hennes son Alexander, och självklart Clea också. Imorgon startar vi ganska tidigt ifrån Karlstad och framför oss väntar en cirka 4 timmars bilfärd innan vi når vår bostad. Hinner förhoppningsvis både landa och packa upp våra nyfådda julklappar, frys och packning innan jag börjar Uni igen på onsdag och det eviga jobbsökandet börjar för Robins del.
   Fick precis reda på att jag klarade tentan som jag gjorde samma dag som vi åkte till värmland (närmare bestämt den 13/12, booja!). Nu borde jag vara lite social med min svärfamilj innan morgondagen och kika på den andra filmen som de har startat. 
 
Tack till dig som läser min blogg! (: Kram
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0