Värmlandsvisit november

Halloj! Haft några underbara i världens bästa ställe - värmland ofc. 
(Förutom att jag blev påkörd bakifrån i Västerås samt följde E20 tills jag var 20 mil från Götet så gick resan dit bra xD). Det hela började med en trevlig middag hos Emma och Christian på Rud. Kärt återseende och god mat ^^ sedan bar det norrut mot bästa Torsby också fick jag träffa Crille, Ellie och sötaste gudsonen Katastrof (kärlek!), se deras fina lägenhet och blev bjuden på mat och dryck, samt efterrätt, såå himlans mysigt. Spel på kvällen med öl och glögg. Härligt värre. Lyxfrukost dagen efter med hembakta scones och massa annat :) Mamma och Christer var så glada när jag kom nästa dag också så jag blev även där bjuden på mat. När jag vaknade dagen efter var däcken bytta och skruttbilen kontrollerad! Bortskämd delux! mamma tyckte att jag skulle bli med henne till Sunne, javisst tänkte jag (som ändå skulle förbi när jag skulle till Karlstad), väl i Sunne drog gullmamman med mig in i en sportaffär och köpte dyrjackan till mig. Hon vet allt vad man behöver som student. I Karlstad fick jag först och främst träffa DOM MEST SAKNADE PÅ HELA JORDEN Fridilureen och Martin :'')! Fika och massa mysprat ^^ Sen bar det av mot Nöjjes i Kd där jag äntligen fick träffa mitt fina skype-gäng som jag i perioder under ett år pratat med, bowling, mat och ännu mer bowling stod på listan. Det var verkligen hur kul som helst även fast jag höll på att DÖ innan den första nervositeten hade lagt sig x'') haha. Söndagen bjöd på krångel i vanlig ordning och hemfärd tillbaka till Tärnsjö.
Ooh ja, lite lagom plågade av min blixt där haha ^^ MÅSTE ju tillägga att jag fick TVÅ strike:ar på rad och det var fasiken inte dåligt med min promillehalt i blodet vid tillfället xD
Petra och Dianna, världens bästa labbgrupp ; ) Hade seminarie igår (måndags) som förvånandsvärt nog gick superbra om jag får säga det själv, var verkligen totalt oförberedd men det har varit lite andra saker i tankarna och görat det senaste men trots omständigheterna kunde jag babbla på bra om örats struktur och funktion. 
Fått mig ny telefon på halsen också, galen försäljare som lyckades lura på mig en HTC one i Uppsala. Men det gjorde ju egentligen inte så mycket då det inte blir särskillt mycket dyrare för mig / månad, dock byter jag operatör till 3.. det blir ju spännande i värmland. Mottagningen skulle gå via 4g så det SKULLE inte vara något problem lovade försäljarn. Asnöjd med kameran på den då, också var det "gorillaglas", unbreakable mao. HAHA men det sa dom ju om Titanic också, haha.. nej okej den var dålig....
Sedan vill jag be er om ursäkt som jag inte hann träffa under denna v-landsvisit, allt hanns inte med, as usual. Men nu gubbar är det fasen inte länge kvar till julledighet, å det är la gött.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0