Bebislycka! <3

Inatt, klockan 02:45 föddes Anna och Johans lilla tjej och vilken lycka hon redan har spridit lillskruttan! Äntligen får jag lov att säga är hon ute, har varit en tuff tid innan hon kom ut. Så himla fin och så älskad från allra första stund. Detta har dom gjort bra minsann, Johan och Anna. 
 
Jag då, jo jag har väl fått viss rätsida på mitt liv. Går till universitetet varje dag och gör så gott jag kan. Dock är mitt bästa inte längre det samma som det var förut. Det är mycket nu, plus att den årliga höstångesten inte hjälper mig i rådande situation.
Läser cellbiologi nu, och de två översta bilderna i kollaget är bilder från en labb som jag hade för någon dag sedan där vi skulle undersöka kloroplastpigment och utifrån bland annat de spektrofotometriska topparna samt tabellvärden kunna identifiera de olika pigmenten. Till helgen hoppas jag på att få mycket plugg gjort, så att jag klarar tentan den 26:de. En stor morot är finlandsresan som sker direkt efter tentan för att tillsammans fira 20/30år, feels greate! Robin kom precis hem och kommer vara hemma hela helgen, vi ska försöka puscha varandra till att plugga ordentligt, arkeologi vs cellbiologi. Fick även en bukett med liljor av honom när han kom, superfina! :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0