Påsk i Värmland 2015

Oj va fort tiden går, var nästan lite läskigt att skriva rubriken.. Shitt att det redan är 2015. Påsken i värmland har varit underbar (som iofs är vardagslivet i det landskapet men för mig som numer "stadsbo" är det riktig lyx!). Denna visit gjorde jag så att dom som vill träffa oss får för en gångskull komma och hälsa på oss där vi befinner oss istället för att man ska behöva åka runt ännu mer när man väl kommit fram (40 mil motsvarande dom få mil dom som vill träffas drabbas av det). Det fanns några undantag för folk som bodde på vägen : ) men i övrigt såg det ut så. Det hela inleddes med en god och välbehövlig pizzapaus hos FinFrida och MästerMatrin :D också fick vi en superfin påskpresent! En tavelram som alldeles snart ska bli fylld och upphängd :') Sedan vidare mot mamma och Christer där det blev ett kramkalas och nyckelhämtning. (Snällmamman har varit och hyrt en möblerad lägenhet åt oss som vi fick ha för oss själva :)). Dagen därpå drog vi kosen vidare mot sätergården, till Nisse och hämtade lerduvekastaren och sen var det fullt ös. Påskägg fick jag leta också, med ledtråd till! superkul. 2kg påskägget var det absolut största jag fått! :D GosEllie och Alice kom och hälsade på också, och givetvis var det godmaten på kvällskvisten! Visiten bjöd även på massa vedkapning eftersom skruttnissen haft ont i fötterna och för att både jag och Hampus uppskattar lite röjj ibland. (Skönt att göra något fysiskt efter allt plugg också!). Fick träningsvärk i vanlig ordning, men då vet man att man gjort något iallafall x)
Andra saker som vi hann med var bland annat en kaffe och skitsnack-stund med Johanna och Krille, vilket också uppskattades. Vi var en av dagarna och hälsade på min pappa också, grattade honom i efterskott och önskade glad påsk. Mamma bjöd på äggletning också mha ledtrådar och det var superkul, hon gömmer så många kluriga lappar så man fick verkligen tänka till. Sedan var det ju påskmat på lördan som gällde och Christers son Johan kom också dit med finvoffen.
Kan väl avslöja att med hjälp av bästa handledaren så fick väl jag ner några lerduvor också :3 Nisse hade köpt en fyrhjuling som vi åkte ner och hämtade, i byn blev vi också bjudna på fika och lite dryck. Lekte lite sådär lagom med den sen ^^
Crille och Ellie bjöd på fika dagen innan vi skulle åka också fick jag ju klämma min lilla katastrof-bääbis också :') Innan styrningen gick östut bytte Christer och Hampus däck på min bil, som f.ö är besiktad och klar (Y) 
Glöm inte ihåg dina bekymmer, imorgon kommer nya.
 
 


Kommentarer
louise

Låter som att du haft en underbar påsk! :D

Svar: Jo den har varit riktigt fin. Hoppas du också fick en bra påsk :'D
Linda Sofia Kjernsmo

2015-04-14 @ 17:21:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0