för jag ska resa mig ur askan upp från mina knän, värsta superman

Tjolahopptjolahej.
Shiett i mösen, det känns ju som att mattekurserna redan pågått i en evighet. Men så är inte fallet. Andra veckan avklarad iallafall och det har flytit på riktigt bra hittills, har under denna veckan klarat av två inluppar (både i matte och statistik, riktigt bra!). Det har givetvis inte varit lätt, det har varit en riktigt tung vecka, men kämpaglöden har jag till viss del fått tillbaka. Känns som det var över en månad sedan jag fick kramas med guldet mitt, också var det bara en vecka sedan, usch - inte kuul! Igår tyckte jag iallafall att jag var värd några avkopplare (någon öl och rödvinsglas). Det blev lite för mycket. Punkt. "Somnade runt 22.00 (y)" Så lite halvångest förgyller min lördagsförmiddag här xD... Men man mår väl som man förtjänar. Hade tänkt att ta en sväng till mormor i Gävle idag men det har öst ner ännu mer snö här så jag vet ärligt talat inte om jag har någon större lust att ge mig ut på vägarna. Sedan är det väl plugg som gäller i helgen också, och koppla av! sånt är viktigt också. 
 

når verden er for tung skal du stritte imot

När vindarna verkligen vänder och jag ser mig själv med tomma händer, då vet jag inte om jag står stadigt eller faller. Hade önskat för allt i världen att jag fick visa er min happyside igen, hela förra veckan var verkligen bra. Det gick faktiskt bra, trots att jag blev ensam igen. Ensamheten är så skrämmande. Jag vill gömma mig under täcket och köra strutsmetoden på hela livet just nu. Vill gömma mig för skolan, för känslorna och för allt runt om kring. Toppenvecka i skolan, Jag och Petra hann med alla matteuppgifter, trots att man var väldigt ringrostig. Introducerades även till programmeringsprogramet R, statistik och kvantitativ biologi. Schemat framöver verkar se ut som 9-17 varje dag och massa hemmaplugg utöver det för att överhuvudtaget klara sig (plus att vi har massa hemuppgifter som ska lämnas in), really hard work work. Men det verkar roligt som tur är, matematiken sätts i ett biologiskt sammanhang, vilket ju är otroligt spännande. De har varit mycket ljusa punkter i livet nu, kanske har blivit bortskämt med det, men jag sticker inte detta under stolen längre - jag är så utmattad på skolan. På riktigt. Skoltrött helt enkelt. Biter så hårt i det sura jävla äckeläpplet men det känns inte som jag kommer någon vart. Så fort jag får en uns av motivation dras jag ner efter några millisekunder igen. Böhööööööö //martyrmaster'n. Fått reda på en bra sak och det är att jag efter sommaren får läsa VILKA KURSER JAG VILL PÅ VILKET UNIVERSITET JAG VILL! Bara jag har min handledare på samma ställe. Ska erkänna att det lockar fint att komma tillbaka till värmland igen alltså. Hemmakär som man är, skogen lockar ordentligt. (Och ja, jag kallar även Karlstad för skogen om man jmf med Uppis ;)) 
Ialf - slut på tråkigheterna. Haft fina Änna Götegullet (Hampus) och Skruttevoff (Rebus) hos mig en hel vecka. Hade massa roligheter med matlagning, lek i snön också kom ju Petra hit på lördagen också och förgyllde tillvaron ännu mer. Har fantastiska personer runt om kring mig och tur som satan är väl det?! Diablo 2 och bästa skype, d.v.s Petr(onium), Skink(=HAM)puss och Matte(matikuum) har nog räddat mig från att inte ens gräva ner mig djupt i en grop och aldrig mer komma upp :D . 
 
 
 

växtfysiologitentamen skriven

Jaman då har jag skrivit växtfysiologitentan och det finns faktiskt en molekylär chans att jag klarade mig. De tre senaste tentorna (cellbiologi x2 & djurfysiologin) klarade jag med pyttesmå marginaler. I like livin' on the edge. :) nu sitter jag i Uppis och väntar på bussen. I helgen blir det massa mys när Hampus, Rebus och Petra kommer och hälsar på :"3 lite ljus i mörkret helt enkelt. Puss på er som läser :* 
 

Göteborg. Värmland. Göteborg. Tärnsjö

Jahapp då var hela ledigheten slut men ack så välbehövlig den var. Känns som vanligt fast ännu lite värre att börja igen. Kanske för att ledigheten har varit lite bättre än alla andra gånger. Gick sista dagen den 16:de och fick sova hos bästa Luris och Martin som jag delade julklappar med, fick en superfin fjärilsformad ljushållare som nu pryder min lägenhet. Passar mig perfekt - jag älskar ju verkligen fjärilar. Dagen därpå åkte jag till Götet och träffade Hampus och hans fina vänner och familj. Supermysigt.
Fick äntligen träffa efterlängtade Rebus också, gosvoffingsnoffsing. Gick även på jul på liseberg med fina människor. 
Sedan skulle det ju firas jul också, väl framme i karlstad stod min bil så fint och väntade på mig - BLINKANDES. Vägrade att starta och jag som skulle till Emma och Christian den kvällen, -.-' typiskt.. som tur var fick jag hjälp av ett par vänliga själar i Kd som gick förbi och hjälpte mig att rullstarta bilen, är numer proffs på det eftersom det visade sig behövas VARJE GÅNG därefter x) Ställde min bil på verkstan - hemma hos mamma och christer alltså, sedan var det ju detta julfirandet. 
La familia crazy bestämmer oss för att gå ut med hagelgevär, luftgevär samt älgstudsare för hela familjen, SKA DET FIRAS SÅ SKA DET FIRAS ORDENTLIGT! Dessutom ville vi ju såklart visa göteborg hur man firar jul i värmland ;) 
Jag, Karin, Loa och Fredrik (och sedan även Hampus) bodde i en uthyrningslägenhet i alstigen under de dagar som dom var i värmland. 25:de kom Hampus och jag mötte honom ungefär vid tosseberg också skulle vi först hälsa på mamma och christer. Sedan händer det... eftersom min bil då var på "lagning" hos Christer så fick jag låna mammas bil, fina subarun. And guess what? Jag får sladd på grusvägen mellan stöpa och Yamaha och kraschar in en stor stenbumling på vänstra diket, kraftet från bilens slag mot bumlingen kastar mig och bilen upp mot andra sidan diket och där blev vi stående. Jag kraschade mammas finbil : ( Jag slog i huvudet hårt mot glasfönsterrutan på vänstersidan men fick ingen hjärnskakning som tur var, hade bara sån fruktansvärd huvudvärk dagen efter. Sedan skar jag upp en del av handflatan av glassplittret som blev, så mig gick det bra för men bilen visade sig vara skrot... Ussch. MEEEN, dom säger att man inte blir en duktig förare förens man kraschat första bilen så jag får väl vara nöjd med det ändå. Ja, fint välkomnande för Hampus som åker bakom och ser mig sladda av vägen, haha stackarn fick ta hand om en chockad och omtumlad Linda efter det. Ja ja, det blev enbart hans bil som blev med till torsby då x).. Dagarna efter detta träffade vi allihopa pappa och sa god jul till honom, hälsade på Crille och Ellie och även Nisse. Åkte även en härlig tur till Ambjörby för att hälsa på bästa Linnéa och Jimmy. Sedan var det dags att skjutsa Karin, fredrik och loa till tåget och sen kom även nyår. 
 
Nyår firades hos Christer och Mimmi, alltid lika trevligt hos dom : ) Dagarna därefter avrundades värmlandsvisiten hos Nisse i Sätergården där det blev lite skjuting, bastubad, god mat med mera, sedan bar det av mot göteborg igen. 
Blev även här bjudna på godmiddag hos Elin och Anders, fick dessutom smaka en Ordentlig Irish Coffee, (den på nyår blev lite fail, minst sagt xD). En till trevlig mat-kväll hos Hampus där både Linus, Matte, Anders och Elin kom och höll oss sällskap. Därefter åkte tåget mot Karlstad där min nyfixade och färdiga bil stod och väntade på mig, också körde vi till Tärnsjö. 
Har idag gått första unidagen, termin två, år två och är som sagt lite för omotiverad, speciellt med tanke på en tung mattekurs jag har framför mig.. Men en sak i taget, först muntlig presentation i Växtfysiologin varpå även en tenta, sedan är det nya ryck för matten.. uurg. BARA.ETT.LOV.TILL.TACK? :) 
en liten snabbspolning över mitt lov.
 
RSS 2.0