Göteborg. Värmland. Göteborg. Tärnsjö

Jahapp då var hela ledigheten slut men ack så välbehövlig den var. Känns som vanligt fast ännu lite värre att börja igen. Kanske för att ledigheten har varit lite bättre än alla andra gånger. Gick sista dagen den 16:de och fick sova hos bästa Luris och Martin som jag delade julklappar med, fick en superfin fjärilsformad ljushållare som nu pryder min lägenhet. Passar mig perfekt - jag älskar ju verkligen fjärilar. Dagen därpå åkte jag till Götet och träffade Hampus och hans fina vänner och familj. Supermysigt.
Fick äntligen träffa efterlängtade Rebus också, gosvoffingsnoffsing. Gick även på jul på liseberg med fina människor. 
Sedan skulle det ju firas jul också, väl framme i karlstad stod min bil så fint och väntade på mig - BLINKANDES. Vägrade att starta och jag som skulle till Emma och Christian den kvällen, -.-' typiskt.. som tur var fick jag hjälp av ett par vänliga själar i Kd som gick förbi och hjälpte mig att rullstarta bilen, är numer proffs på det eftersom det visade sig behövas VARJE GÅNG därefter x) Ställde min bil på verkstan - hemma hos mamma och christer alltså, sedan var det ju detta julfirandet. 
La familia crazy bestämmer oss för att gå ut med hagelgevär, luftgevär samt älgstudsare för hela familjen, SKA DET FIRAS SÅ SKA DET FIRAS ORDENTLIGT! Dessutom ville vi ju såklart visa göteborg hur man firar jul i värmland ;) 
Jag, Karin, Loa och Fredrik (och sedan även Hampus) bodde i en uthyrningslägenhet i alstigen under de dagar som dom var i värmland. 25:de kom Hampus och jag mötte honom ungefär vid tosseberg också skulle vi först hälsa på mamma och christer. Sedan händer det... eftersom min bil då var på "lagning" hos Christer så fick jag låna mammas bil, fina subarun. And guess what? Jag får sladd på grusvägen mellan stöpa och Yamaha och kraschar in en stor stenbumling på vänstra diket, kraftet från bilens slag mot bumlingen kastar mig och bilen upp mot andra sidan diket och där blev vi stående. Jag kraschade mammas finbil : ( Jag slog i huvudet hårt mot glasfönsterrutan på vänstersidan men fick ingen hjärnskakning som tur var, hade bara sån fruktansvärd huvudvärk dagen efter. Sedan skar jag upp en del av handflatan av glassplittret som blev, så mig gick det bra för men bilen visade sig vara skrot... Ussch. MEEEN, dom säger att man inte blir en duktig förare förens man kraschat första bilen så jag får väl vara nöjd med det ändå. Ja, fint välkomnande för Hampus som åker bakom och ser mig sladda av vägen, haha stackarn fick ta hand om en chockad och omtumlad Linda efter det. Ja ja, det blev enbart hans bil som blev med till torsby då x).. Dagarna efter detta träffade vi allihopa pappa och sa god jul till honom, hälsade på Crille och Ellie och även Nisse. Åkte även en härlig tur till Ambjörby för att hälsa på bästa Linnéa och Jimmy. Sedan var det dags att skjutsa Karin, fredrik och loa till tåget och sen kom även nyår. 
 
Nyår firades hos Christer och Mimmi, alltid lika trevligt hos dom : ) Dagarna därefter avrundades värmlandsvisiten hos Nisse i Sätergården där det blev lite skjuting, bastubad, god mat med mera, sedan bar det av mot göteborg igen. 
Blev även här bjudna på godmiddag hos Elin och Anders, fick dessutom smaka en Ordentlig Irish Coffee, (den på nyår blev lite fail, minst sagt xD). En till trevlig mat-kväll hos Hampus där både Linus, Matte, Anders och Elin kom och höll oss sällskap. Därefter åkte tåget mot Karlstad där min nyfixade och färdiga bil stod och väntade på mig, också körde vi till Tärnsjö. 
Har idag gått första unidagen, termin två, år två och är som sagt lite för omotiverad, speciellt med tanke på en tung mattekurs jag har framför mig.. Men en sak i taget, först muntlig presentation i Växtfysiologin varpå även en tenta, sedan är det nya ryck för matten.. uurg. BARA.ETT.LOV.TILL.TACK? :) 
en liten snabbspolning över mitt lov.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0