Pussar från det senaste

Projektplansskrivning har stått på schemat de senaste dagarna. Har jobbat på ganska flitigt om jag får säga det själv så det verkar som det blir ett bra projekt på klubban, västkusten. Vi ska kolla på inlärning hos storspigg och det kommer bli awesome : D
Med bästa handledaren, systeryster så kan det ju inte gå fel ;))) 
Peter har förgyllt mina lediga stunder med promenader, hockey-vm, metal och såklart öl. Fick smaka på IRON MAIDEN ölen härisist. Gött varre! tråkigt bara att både sverige och finland fick storstryk i hocken och dommarna dömmer helt åt helvete. Menmen! 
 

Ekopoptentan skriven!

Ekologi och populationsgenetik-tentan är fucking skriven, satt hela tiden, till sista minuten - trots att jag fick en total tentamens black-out. Det är faktiskt något nytt för mig, har aldrig varit med om det, så starkt. Det läskiga var att jag satt och kunde frågorna, alla utom en, men jag kunde inte få ut orden på pappret, jag visste att jag kunde dom egentligen, men orden kom inte fram. Överhuvudtaget . Enough said, orkar inte. Detfårbäraellerbrista. På måndag åker jag till västkusten med ett härligt gäng också ska jag, Petra, Sebastian och Klara göra ett projekt med storspigg, där inlärning är vår target ;) Ett riktigt forskningsprojekt skall utföras, under 10 dagar, vilket känns rätt häftigt. Har ju desstom turen att jag har en syster som är dr.fish i egen hög person, så vi har verkligen tillgång till bästa handledningen och idébollandet. 
Ikväll har jag pratat med goaste Linnéa som ringde och gjorde kvällen till en mycket bättre :''3
Hittade min bilnyckel btw! den låg i luvan, på vinterjackan -.-'' så vore det inte för att de roligaste av vikingfärdar skulle utföras med Peter på natten så hade jag förmodligen inte hittat den på väääldigt länge. 
 

Tiondemajtvåtusenfemton

Glosboken.se har av någon dum jävla anledning börjat med något betalssystem så jag fann en annan gratissida att plugga lite inlärningssaker på - glosor.eu ! :) Det är väl mest vad jag pysslat med idag, glosor och läst liite seminarieanteckningar och gjort gamla tentauppgifter. Nu såg jag att solen försöker titta fram också, äntligen. Har gjort en pasta-carbonara här idag också och den blev god ^^) 
Please remember me - Tim McGraw <3
 (Bilden längst ner till vänster: trodde aldrig jag skulle säga det, men fy fan vad jag saknar Matte! <3)

Valborg 2015 mm

Hallo! Det har varit mycket nu, både bra och dåligt. Hade det väldigt trevligt i Göteborg, med fiske i 3 dagar i rad! Med bästaste Matte och Hampus. Valborg bestod av god matlagning samt grill och fiske senare på eftermiddan, och knivkastning , haha ! Mös totalt med Rebus, skruttguldet, universums finaste hund. En av dagarna var vi och hälsade på Elin och Anders och gav inflyttningspresent och grattade såklart till nya huset. Där var det ju folk som grillade så vi kom mitt i maten, awkward... Men sen blev det fika tillsammans så tur att vi inte missade det viktigaste x) höhö. Jag köpte en ny dator i Göteborg också! En LILA Asus<3, såå fin är den och hittills är jag supernöjd. Den är mycket större än min gamla, och verkar faktiskt av riktigt bra kvalité så den blir bra till mina distanskurser till hösten : )
Det som gått åt helvete är att jag blev sjuk i Göteborg, och det ligger fortfarande i sig. Riktigt långdraget jävla virus. Har gjort så att min pluggmotivation har varit ungefär minus på den skalan. Och har jag försökt att plugga så har jag ändå inte lärt mig någonting då hjärnkapaciteten också ligger på minusskalan. Har även tappat bort min bilnyckel, och det finns ingen reserv så den suger ju getpung också. Vidare delade åsikter gjorde så att jag inte kan åka ner och fira Hampus som fyller 24 på måndag (var meningen att jag skulle åka ner onsdag efter tentan) men det sket sig också. Men jag och hans mamma som tillsammans köpt jaktkängor åt honom bestämde oss för att han skulle få det i fredags, så jag var med på telefon iallafall, man får ju göra det bästa av situationen. Det som känns åt helvete nr.2 är att jag spräckte skärmen på min mobil, MIN NYA SATANS MOBIL, som jag haft sen november cirkus. Gorillaglas som det hette ja, kyss mig i röva. 
Saker och ting blir givetvis pålagda och känns 1000 gånger värre när man redan har bollar i luften som man tänker på, tentaångesten har också kommit och jag känner mig väldigt oförberedd. 
Något positivt om dagen: har ändå försökt plugga så gott jag kan också bjöd Peter mig på en pizza förut, precis vad jag behövde. Ett ordentligt pizza-break i plugget ^^ Han är allt min lilla ljusstråle här i Tärnsjömörkret.
 
RSS 2.0