Valborg 2015 mm

Hallo! Det har varit mycket nu, både bra och dåligt. Hade det väldigt trevligt i Göteborg, med fiske i 3 dagar i rad! Med bästaste Matte och Hampus. Valborg bestod av god matlagning samt grill och fiske senare på eftermiddan, och knivkastning , haha ! Mös totalt med Rebus, skruttguldet, universums finaste hund. En av dagarna var vi och hälsade på Elin och Anders och gav inflyttningspresent och grattade såklart till nya huset. Där var det ju folk som grillade så vi kom mitt i maten, awkward... Men sen blev det fika tillsammans så tur att vi inte missade det viktigaste x) höhö. Jag köpte en ny dator i Göteborg också! En LILA Asus<3, såå fin är den och hittills är jag supernöjd. Den är mycket större än min gamla, och verkar faktiskt av riktigt bra kvalité så den blir bra till mina distanskurser till hösten : )
Det som gått åt helvete är att jag blev sjuk i Göteborg, och det ligger fortfarande i sig. Riktigt långdraget jävla virus. Har gjort så att min pluggmotivation har varit ungefär minus på den skalan. Och har jag försökt att plugga så har jag ändå inte lärt mig någonting då hjärnkapaciteten också ligger på minusskalan. Har även tappat bort min bilnyckel, och det finns ingen reserv så den suger ju getpung också. Vidare delade åsikter gjorde så att jag inte kan åka ner och fira Hampus som fyller 24 på måndag (var meningen att jag skulle åka ner onsdag efter tentan) men det sket sig också. Men jag och hans mamma som tillsammans köpt jaktkängor åt honom bestämde oss för att han skulle få det i fredags, så jag var med på telefon iallafall, man får ju göra det bästa av situationen. Det som känns åt helvete nr.2 är att jag spräckte skärmen på min mobil, MIN NYA SATANS MOBIL, som jag haft sen november cirkus. Gorillaglas som det hette ja, kyss mig i röva. 
Saker och ting blir givetvis pålagda och känns 1000 gånger värre när man redan har bollar i luften som man tänker på, tentaångesten har också kommit och jag känner mig väldigt oförberedd. 
Något positivt om dagen: har ändå försökt plugga så gott jag kan också bjöd Peter mig på en pizza förut, precis vad jag behövde. Ett ordentligt pizza-break i plugget ^^ Han är allt min lilla ljusstråle här i Tärnsjömörkret.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0