Stockholm, Skogås hos Jan och Sami

Herrejesus och hans skapelseberättelse vad glad jag är att jag faktiskt åkte till Stockholm! Vilka fantastiskt roliga dagar vi har haft och Äääntligen fick jag krama om världens bästa syster. Det var nästan ett helt år sedan jag såg henne sist så det var mer än välbehövligt. Jan och Sami var det också otroligt längesedan jag såg så det var också superkul. Jag åkte alltså lite halvspontant till Stockholm på fredagen och när jag kom fram tänkte jag "stockholm, stress, MASSA folk ÖVERALLT, jag måste ha migränmedicin!" så jag sprang till första närmsta apotek och bunkrade upp med allt sådant. Sedan gick jag själv i några timmar runt i stan och shoppade lite presenter och kollade runt lite vid biblioteket vid plattan, sergels torg. Sedan mötte jag upp Karin som kom från Tovetorp och hade haft några föreläsningsdagar där. Vi gick och käkade och sedan kom Sami också samåkte vi pendeln hem till dom i Skogås. Väl framme fick jag rundvisning, och jeebus vilken fin lägenhet dom har! tre våningar är bara förnamnet. Hur mysigt som helst. Det blev såklart massa mys en stund men sedan slog såklart migränen in och jag blev soffliggandes resten av kvällen och natten. Dagen efter mådde jag bättre och då var det mysigt värre, massa shoppning, mat och serietittande blev det. Under resan hann vi även med att bada lite bastu hos dom, äta på texas longhorn, spela billjard, girl:a oss lite med ansiktsmask, massa metal, öl, godis och promenader under julmyspyntet i stan. Dagarna bara flög förbi och allt var så himla superdupermys. Jag och syrran hann att byta presenter och jag hade fått ett jättefint julkort från Loa som hon hade gjort i skolan. Väl tillbaka i Göteborg kom Hampus och Rebus och hämtade mig och guud va glad Rebus var, han var sååå lycklig att se mig igen och hela hjärtat smälte ju som en choklad i solen. 
(Ska ju erkänna att visst var det lite fel tidpunkt att åka efter så mycket skolarbete som jag har kvar, men det var skönt att ta lite ledigt och få miljöombyte, tror jag behövde det och jag ska försöka att vara effektiv resten av veckan! Känner att detta kommer jag definitivt inte ligga och ångra på dödsbädden sen, man måste komma ihåg vad som är betydelsefullt i livet också och inte bara ösa sig själv med massa press)
 

Hampus nattskift och mitt skithuvud osv..

Hej! Här sitter jag och väntar på gubben som fått nattskift, denna gången var uppdraget att kontrollera airbags, typ säkheten är ju viktig där och så. Jag har skrivit min första distanskurstenta, lilla tentlingen på 12 A4 enkelt radavstånd och pyttetext x) Hälsosamt, satt med den i 13 timmar och tog sammanlagt inte mer än 1 h paus. Uträkningar, grafer och skrivande till förbannelse. Det var lite mer ansträngande än de flesta andra dagar, men runt 22 på kvällen blev den inskickad iallafall och jag hoppas det gick bra. Idag har varit såndär dags som bara spolades ner i toan. Har haft sånn jävla mensvärk OCH migrän om vartannat så jag har knappt kunna ta mig ur sängen. Migränen släppte efter några timmar som tur var men nu hamnar jag ju i det där läget igen - rädd-för-att-trigga-den-igen. Ringde mamma och fick känna mig liten (a) bästa känslan. Sen så jag fräste på en film här på datorn i väntan på att Hampus kommer hem sent inatt. Får försöka blicka fram mot morgondagen och våga tro på att jag mår bättre då. Det är bara det att jag ligger efter i alla ämnen nu bara för att jag totalfokuserat på tentan i molekylära farmakologin som jag skrev i torsdags. Lusten rinner lixom ut mig när jag måste anstränga mig varje dag - antingen med plugget eller för att överleva attacken. Det är helt bedrövligt men jag ska försöka få läkartid angående skitskallen min, tror dock att vilka mediciner jag än får så kommer det alltid ta ungefär en hel dag innan jag blir återställd från en attack. Äckelmigrän, som sagt så önskar jag det inte ens åt min värsta fiende. 
Nåväl, jag och Hampus bakade en chockladcheesecake här i helgen, den blev smaskens med vaniljgrädde till. Loa hade högläsning för Karin idag duktigskrutten!, hon växer så det knakar och det verkar gå fint med engelskan trots allt. Om några veckor är hon lätt bättre än mosterLinda (jo det sitter ihop om man uttalar det som henne xD) på engelska.
Justdet, vi var iväg på "Lights in Alingsås" också, det var supermysigt. En slinga som man gick och fick se massa häftiga ljusuppsättningar i vattnet bland annat. Rebus var med också och han tyckte också det var kul ^^
Senare var vi ute och fikade (Alingsås är typ "känt" för alla sina fik och kaffeer) så det var maxmys :)
 
RSS 2.0