Hejdå västra götaland, hej värmland och tärnsjö

Ja, våren slog sig igenom i Västra Götaland men när jag äntligen skakat av mig sista snön härborta ska vi mot kallare breddgrader - Värmland, där det ryktas om att finnas snö kvar :O Hoppas inte, samtidigt som det vore riktigt kul att få åka ut på en pimpeltur en gång iår iallafall =D
Jag har fräst på, och har precis lämnat in en sista uppgift i min farmakologikurs som jag läst nu under våren från Luleå universitet. Kemikursen går stegvis framåt men har fortfarande några få inlämningsuppgifter kvar. Resterande från den, MatLab och examensarbetet väntar mig väl i Tärnsjö igen. Men först ska jag ta hand om mina känslor angående att lämna Västra götaland, Lerum och Göteborg... ha världens bästa påsk i värmland och sen är jag förhoppningsvis redo för vårterminens andra del ;) 
Idag har jag packat det sista inför värmlandsresan och det är ju nästan ett helt år som ska med nu tillbaka till tärnsjö. Sånn jäkla tur har jag som får bilen servad, fixad och bytta däck av världens bästa Christer innan jag far vidare mot Tärnsjö. 
 
RSS 2.0