När andan faller på AKA spontanitet

Jo men det är väl ingen hemlighet längre att jag lider av ångest/depression (har nog aldrig riktigt förstått skillnaden). Men det är ett rent helvete att vara ensam en längre tid, det är väl summan av kardemumman jag kan meddela. Jag saknar Hampus och Rebus varje dag när jag är borta och ingenting funkar som det ska, alltså jag fixar inte att laga mat, sova, äta (blir inte ens hungrig).. Dessutom blir jag en liten bitch över telefonen eftersom mitt psyke av någon anledning tycker att det är mycket bättre att vara arg än ledsen över att jag saknar Hampus så stackarn får höra mycket som han inte överhuvudtaget är värd. Så funkar jag nu, och jag vet att jag behöver hjälp. Anyhow, jag mår för studen förvånandsvärt bra. I lördags natt, sådär lagom vid 22.30 kom jag på att ibland, ibland MÅSTE man tillåta sig själv att bara göra just vad som känns rätt för stunden, och gissa vad som kändes rätt för min lördagkväll/natt? Jo - att åka till Göteborg, Lerum till Hampus och Rebus. Pratade med Hampus och han blev ju jätteglad (även fast han trodde givetvis att jag aldrig skulle göra det, även fast tanken och idéen var rolig osv). "Jag ringer dig snart" sa jag, packade mina väskor på 20 minuter och for iväg, sedan ringde jag upp honom "nu är jag påväg" , varpå han fortfarande inte riktigt förstod att det är sant "hahaha, jaha du skojjar väl?". Men nej, så gravallvarlig har jag nog aldrig varit - 23.00 kom jag iväg i lördags natt, och kom fram runt 03.30 på söndag "morgon". Det kändes SÅÅÅ rätt verkligen! JAG BEHÖVER MER SPONTANITET I MITT LIV! För det här kändes förjävla bra, spränga sina egna gränser och bara ja ni vet, göra det man vill just för stunden! :D Rebus blev superglad när han såg mig vid bilen, sprang raka vägen mot mig och pep, bet mig i näsan och krullade ihop svansen (han gör det när han är glad). <3 Det är 40 kg ren kärlek det, älskade hund! 
Så nu blir jag här några få dagar, åker hem igen på torsdag för på fredag har jag min posterredovisning samt att då ska min SLUTVERSION AV EXAMENSARBETET IN!!! : O 
Har ett relativt stort projekt i distanskursen i kemi också, så jag har att göra under tiden Hampus är på jobbet =).
Idag har jag och Rebus suttit ute i solen där jag har försökt att göra lite skolarbete så gott det gick. 
Sista bilden här är några av mina saker på "examensönskelistan", saker och ting börjar helt plötsligt kännas verkligt när jag blir förfrågad "vad vill du ha i examenspresent?" :o 

sakersomärmeningslöstellernått

Minnen. Fasader. Nyheter. Förväntningar. Ideal. Mörker. Sol. Tårar. Kärlek. Ångest. Skakande ben. Barndom. Blickar. Lögner. Svek. Framtid. Platser. Hem. Familj. Ork. Vänner. Själen. Upprätthållning. Dagar. Nätter. Rak. Rädsla. Avsaknad. Tröst. Snus. Älsknad. Meningen. Allt. Leende. Gråten. Svaghet. Styrka. Distanser. Ångestattacker. Svartvitt. Missbildning. Sjukhus. Staden. Hat. Förbannelse. Slut. Stopp. Skit.
 

Bussen påväg till stan

Sitter på bussen påväg till stan, igår åkte jag tåg/buss i 8h. Tågförseningar för all trafik mellan Göteborg och Stockholm hade dagen att erbjuda samt att alla skyltar i hela landet uppenbarligen hade något tekiskt fel så informationen nådde oss resenärer alldeles för sent. Haha, lite komiskt var det ändå! Kom hem till Tärnsjö runt 19.
Hampus och Rebus har varit hemma hos mig i Tärnsjö och jag blev med dom till västragötaland efter visiten i uppland. Blandade känslor, mestadels kaos rådde därnere men det var supermysigt att få fira honom på sin 25-årsdag och se hans min när han öppnade AK:n och handgranaten, man kan säga att jag vann presentkriget som rådde strax innan hans födelsedag. Lite fisking hann vi med med Matte också : D det var awesome. Massa snabbmat fick vi trycka i oss i veckan också för att få timmarna på dygnet att överhuvudtaget räcka till. 
Nu har jag lämnat in Version 2 av uppsatsen, Version 1 av Populärvetenskapliga sammanfattningen och idag ska Version 1 av postern lämnas in och i övermorgon ska Version 2 (slutversion) in av Etikbilagan. Fulltös, har dock kommit fram till att MatLaben kommer få framskjutas till sommaren om jag ska fixa att prestera det bästa jag kan under examensarbetet. 
Jag har fått sommarjobb också (var tvungen att ctrl + f för att se till att jag inte redan hade skrivit det xDD). Tre veckor på bästaste Torsby Bostäder får jag, så tre veckor är säkrade i Värmisland i sommar <33
 
RSS 2.0