Utökning av förra blogginlägget

Verkligheten hinner ikapp en, trots att man försöker att fly från den ibland. Med det menar jag bland annat att jag är sjuk, och idag är det dagen innan nyårsafton och jag känner mig fruktansvärt dålig. Vill bara orka med nyår till punkt och pricka, tror att vi planerat detta nyår sen oktober eller något , haha! Så det vore ju kul om man orkar med. En annan sak är att jag har tenta så gott som direkt när jag kommer tillbaka och har inte pluggat ett endaste dugg inför den. Ijjhgh, det känns lite panikskrik i själen men jag ska försöka ta tag i det. När man inte är 100% så är det ju samtidigt svårt att plugga menmen, nu ska jag visa bilder från de senaste fantastiska dagarna som vi haft i Värmlands sköna skogar. 
Juldagen =) 
 

Underbara paradis

Hejsan mina goa läsare! Jag har haft en superfin jul ;) min älskade syster med familj kom och hälsade på, vilket var supermysigt, fick snosa på min älskade systerdotter Loa Aurora Linnea , vilket var guld värt! Fick dessutom fira julen för första gången på två år hos min mammsi! annars har vi firat hos Robins släktingar , vilket också har varit bra men det är såklart något speciellt med sina egna . Idag har jag varit på tjejkväll med mina finaste vänner, myys! Ni får inga bilder än men när jag fått över dom på datorn och de blir färdiredigerade så kommer det massor. När jag kom tillbaka till svärfar var det fullt ös medvetslös såklart också med fest, fick bland andra träffa Bastiaaan. En annan bra sak är att vi varit hos Nisse mycket. På juldagen var vi på fest i Sunne och det är alltid lika roligt att vara ute med syrran trots att jag tyckte att play palace var en ganska värdelös Pub xD idag skjutsade vi Karin, Loa och Fredrik till kils station och det är alltid en sten i bröstet när man måste krama den sista kramen och säga hejdå... som sagt, inga bilder idag men äventyren i Värmland fortsätter... <3 

Ack Värmland du sköna!!

Äntligen Värmland! Efter tentan den 13:de december bar det av åt mot älskade, underbara skogen - Värmland ! <3 
Först hämtade vi Nathalie i Örebro och skjutsade henne till Karlstad. Därefter åkte vi till Hammarö och sov hos min fina svärfarmor =) Dagen efter blev det vinkväll hos svärfar och Anki, myys. Lite julshoppande hann vi med i svängarna också. Sen blev det Torsby, Oleby och Sätergården för hela slanten och det ena äventyret ledde till det andra. Efter en spännande första natt landade vi dagen efter i Oleby och fick sova i min älskade Annas gäststuga. Träffade en annan go vän också, Crille och min gudson Katastrof (en katt) och där blev det mycket skitsnack också gjorde jag universums bästa låt på hans dator ;) Växlande mellan de små orterna så fick vi ändå mycket gjort. Swish sa det så var det dags att åka till Karlstad igen, för då fick vi träffa min Ellie, min Fridilur och hennes Martin! VÄLBEHÖVLIGT och fruktansvärt mysigt kan jag lova, utan dessa underbara människor som tidigare förfyllt min vardag har det varit många svåra dagar i Uppsala. Sov över hos Frida och Martin som bjöd på en finfin tacokväll och en gigantisk godispåse ;''))) Öppnade julklappar tillsammans och kvällen avslutades med film (= Igår var det tacoskväll igen på schemat, men denna gång hos Arne och Anki. Shopping på stan var det som dagen i helhet bjöd på , också såklart fika på stan! Gött å få träffa lite värmlänningar i Karlstad som jag kände igen, sånt gör så otroligt mycket! Nu är vi hos fajmoj igen och har träffat lite kusiner till Robin. Imorgon kommer Karin m. familj också drar vi till Stöpafors för att tillsammans invända julen tillsammans! 
   Som ni ser, fullt ös medvetslös - men nu är det bara roliga saker som jag gör så nu har jag ingenting att klara på! Att vara i värmland ger mig kraft, styrka och välmående. Kram till alla som läser min blogg, här får ni lite bilder. (Observera LITE, har varit dålig på att ta kort nu :/)
Copyright gäller på alla bilder.

Robins hemkomst och födelsedag, tentamen, gävle och flytt

Det var minst sagt ett tag sedan jag skrev på bloggen nu, men så fullt upp som det har varit nu det senaste har jag aldrig varit med om. Hoho, men det har varit väldigt spännande, roligt och jobbigt mellan varven men NU börjar saker och ting landa lite och därför passar jag på ;)
Mamma var ju hemma hos mig i Morgongåva och när Robin kom hem från Irland fick hon även träffa Arne, vilket var superkul! Det var verkligen på tiden att Robins pappa och min mamma fick träffa varandra, nästan pinsamt att det tagit sån tid xD Ajaj, men nu är det gjort iallafall och dom hade mycket kul att prata om ^^. 
Robin hade med sig massa fina presenter till mig! (L) Han hade haft det superbra i Irland och jag tror att det var väldigt nyttigt för dom att åka iväg bara Han, Sebastian och Arne och få umgås som den familj som dom är. 
I skolan ljöd brandvaranaren en dag utan förvarning och jag lugn och fin började plocka i ordning mina saker i väskan och stänga den långsamt och sa till Elin: luugn, det är bara en övning. SNACKA OM "VARGEN KOMMER" för det var inte på lådsas!!! Det var på riktigt och det kom tre brandbilar efter ett tag med sirenerna på högsta volym. Allt gick bra och det måste ha brunnit någonstans i matsalen eller dyligt för efter cirka en kvart så fick vi gå in och fortsätta föreläsningen xD -.-''' För att förklara "collagebilden" ytterligare så var min föreläsare en crazy deoxinukleotidmanipulatör under en utav föreläsningarna och någon hade mördat en student, nu skulle vi mha våra nuvunna kunskaper räkna ut vem som var mördaren mha lite dna. Det var kul! 
   Den 1/12 fyllde Robin år men vi firade honom lite tidigare med biomys också bjöd jag honom på tacobar vilket var skitmysigt. Det var verkligen en riktig bar som vi var inne på, fast dom hade mat också! Promenerade genom Uppsala tillsammans och bara njöt. Catching fire - 2:a hunger games var det som vi såg och det var verkligen en top 5 film för mig alltså den var helt perfekt. Kan rekommenderas om ni inte redan sett den. 
    I torsdags kom Robins bror, far, farbror och farmor och hjälpte oss att flytta. Det gick supersmidigt (trots 5 trappor upp) med 4 starka käärer! Var verkligen guld värt att dom kom och hjälpte oss. Vi sov alltså första natten här i Tärnsjö den 5/12. Spännande att på morgonen inte ha en aning om var bussen går ifrån och veta att man absolut inte får komma försent eftersom man har TENTA samma dag. EHHHHEEHHEH. Det gick trots allt bra! och tentan kändes godkänd! Jag tror på riktigt att jag klarade denna och jag är verkligen jätteglad att jag inte fått tillbaka den andra ännu eftersom jag tror att den blev underkänd och skriva en ny tenta med det slaget i magen hade antagligen inte gått lika bra som det faktiskt gjorde i fredags. Ojoj det som vi har hållt på med nu är verkligen sånt som jag vill pyssla med i framtiden. DNA, virus, bakterier och vad som händer och varför. llalala superkul! 
Justde, i fredags efter tentan så åkte vi hem och packade upp lite saker, fick internettet igångsatt och sen, MITT I SNÖSTORMEN bestämde vi oss för att åka till Gävle och köpa lite hyllor till garderoben! Smart! Trafikredationen sa 3 gånger under vår färd att "alla som är påväg till gävleborgs län bör vända, det är kaos på vägarna så försök att hålla er inne." Aldrig i livet tänkte vi och tryckte lite extra på gasen ;)) hahah! Det gick superbra och vi hälsade på min mormor och morbror i Forsbacka när vi ändå var i krokarna och det var verkligen på tiden. Har inte sett min mormor på 2 år, så jag har verkligen saknat henne. En mysig mormorkram gjorde mycket (':
Ja jävlar, jag glömde ju berätta att vi har bytt däck! Fantastiskt duktiga vi var då :') På bilden ser det ut som Robin gör jobbet men jag lovar att jag gjorde minst lika mycket!!! Drog fram domkraften, pumpade upp bilen och meckade där, guud vilken sjävförtroendeboost det var att bara åka iväg sen när man hade klarat att för första gången byta däck!! Grymt. 
nya köket =)
Fyrisån i Uppsala.
 
RSS 2.0