Två klantar till Kd..

Idag åkte två klantar till Karlstad, Skoghall och slutligen Hammarö. Allt var frid och fröjd ända tills klockan blev 19.30. Vi glömde mina p-piller i Torsby. Jag har ingen lust att få lingonveckan nu! Bensinen fick kosta vad den ville för en onge skulle bli fan så mycket dyrare. 20 mil åkte vi i onödan idag för det var ju imorgon som vi skulle fira att Christian (Robins kusin) har fyllt 20 år. Jag älskar att åka bil och med tanke på att Robins farmor smugglade ner en 500-lapp till bensinpengar i Robins tröja så blev det inte så jädrans dyrt ändå. Nu är vi iallafall tillbaka till tryggheten, hem, ÄLSKADE HEMBY, torsby <3<3<3<3<3 men imorgon bär det av igen och det kommer bli grymt! Träffa massa älskade släktingar + ta ett glas med vänner och älskling på kvällen. 
 
 

Uttryckning

Det börjar bli jobbigt nu... Riktigt jobbigt
Sover dåligt på nätterna, eller så tungt att kroppen inte vill gå upp på morgonen. Det var väl inte så här som det skulle kännas att bli stor ? Fast hela mitt inre skriker att jag inte vill så vet jag att jag måste. Annars blir man bara en såndär liten skit som inte kommer någonstans i livet. Folk frågar när jag flyttar och för i helvete JAG VET INTE! och jag vill verkligen inte veta. Torsby blir bara vackrare för varje dag som går. Jag har aldrig känt mig så jävla ensam på jorden som nu. Jag har inte varit till arbetsförmedlingen, nej jag söker inte lägenheter varje dag, för jag VET INTE HUR MAN GÖR. Uppsalahem är ju tydligen värdelöst, allt annat? Antingen kostar det pengar eller så är jag för sent ute. Vad jag än verkar göra så är det på något sätt fel.
Tycker man synd om sig själv är det enda man får höra om någon som har det värre, eller sämre. Om jag är lycklig en dag och struntar i allt som handlar om Uppsala så äter det upp mig innifrån, eller så jagar det mig dagen efter. Hade jag bara en lägenhet klart så hade jag väl inget att må dåligt över? Jag ska flytta 40 jävla mil ifrån min mamma,.. min trygghet. Nu blev det bara för mycket.
 
 

Midsommar med mera

Sen studenten har tiden bara rusat iväg. Jag har bland annat lärt mig köra med släp, då jag åkte till tippen (med hjälp av Anna) med vår gamla soffa och fått hennes gamla. Vi var två tjejer som gjorde allting själv, tyckte att vi var riktigt duktiga då. Anna har skruvtrappa, och att bära tunga möbler i sådanna är inte att rekommendera, för det är riktigt svårt, jobbigt och tungt. Resultatet utav allt släp och slit blev iallafall bra.
   Har även varit på älg-safari i Sätergården och sett ko med kalv på 3-5 meters avstånd, det var ballt.. luktade nästan tacos av dom ;)) haha!
   Sen har jag, Nisse och Robin tagit en heldag på sjön och jag fick faktiskt två abborrar och en 3-kilos gädda, *stolt*.
   Midsommar har varit och eftersom det varnade för regn bestämde jag, Robin, Crille och Nathalie oss för att åka till Nisse och fira midssommar hos honom. På kvällen kom även Carl-Henrik och Johanna och söp tillsammans med oss. Trots att vi inte blev så många och att vi faktiskt var mitt ute i skogen är jag väldigt nöjd över midsommar år 2013.
   Akut fick vi igår åka till Torsby och vara hundvakt då en nära väns bror har varit med om en trafikolycka och ligger inne på Karlstads sjukhus. Håller mina tummar så hårt jag kan för att det har gått bra med honom, en hjälte kan man lugnt säga.
   Idag har Robin jobbat så jag gjorde detsamma, fast hos mamma, i smultronrabbaterna. Fick massa god mat och mammsikramisar som betyder. Clea var mycket nöjd över dagen då hon fick mums-biffar med sås av Christer och mamma, (som dom smög med när jag var på toa .. xD). Det var en ganska kortfattad berättelse om mina senaste dagar. Här kommer lite bilder: 
Mina bilder har kopieringsförbud, kopiering tillåts ENDAST om mitt namn anges som fotograf. 

Utan att överdriva , studenten kunde inte blivit bättre!

Jag har seriöst haft mitt livs lyckligaste dag, studenten! 14/6-2013 var absolut den bästa dagen jag varit med om. Det var perfekt! Underbart. Champagnefrukost med de finaste vännerna man kan tänka sig, ger de presenter som de blev jätteglada för, världens bästa pojkvän skjutsar runt oss (tog ledigt (= förlorade ca 1500:- på både baldagen och studentdagen)), tar kort med världens bästa klass, äter god mat tillsammans, lyssnar på jättebra tal, ser top cats live (ca hälften av dom iaf), ser en bra vän bli årets mediaelev (tsms med en klasskompis), skriker halsen av oss x100000, får hyfsade betyg, springer ut, träffar massa underbara familj och svärfamilj-medlemmar som kommit från Stöpa, GBG och Karlstad bara för MIN skull! heartit, får massa fina blommor och ett gossedjur (en häst som det står plugghäst på), älskar den!!!, åker flak och skriker halsen av oss ännu mer, blir runt om fötterna, åker till mamma i stöpa där alla väntar på mig, (åter igen skjutsar gussi mig)..., skålar med ÄKTA champagne (=svindyrt), äter massa underbart god mat, öppnar paket OCH FÅR EN SYSTEMKAMERA, NIKON D100. <3 svimmar lite, öppnar mer paket och får en smoothiemaker (y) plus bok till den med recept, kakfat, fin trädgårdsgroooda, jättefina örhängen som det står "älskad" på, av en älskad vän m.m. Hos Nisse fick jag även en scanner-pen ! , underbart till universitetet. Äter tårta och massa godsaker, babblar med alla fina, vinkar av, packar, åker, festar med dom bästa vännerna i alstigen, fortsätter ner mot faktoriet (tar oss in gratis) ;D, dansar och skriker, sjunger och lever livet, går hemmåt och upptäcker att jag varit vaken i ca 23 h, SOVER SOM EN STOCK. Inte undra på att min student blev heelt fantastisk! Här får ni lite bilder - för mer se facebook Linda Kjernsmo
 
 

 
 

Taggar studenten!!!

Här hemma sker massor av förberedelser, bland annat så har jag ringt till Toria så att dom har fruktkorgen klar vid ca 18.00, då jag ska hämta den. Fruktkorgen ska vår mentor få som tack för dessa tre år. Igår pyntades flaket lite, vi sprayade iallafall den underbara meningen "ctrl c + ctrl v , så fick vi MVG!" och även "NVTE10 - btdt". Känner att jag börjar bli frisk, eller är på bättringsvägen iaf :) Här har ni lite amarörbalbilder.
 
 

Studentlunch, mösspåtagning och bal

Nu har vi haft både studentlunch, mösspåtagning och bal så nu inväntar vi bara självaste studenten. Studentlunchen var jättegod och måndagen var allmänt bra tills jag kollade dexter. Betygen hade kommit in. Vg... Kemi B. Kunde ha gjort något roligt i helgen istället för att plugga röven av mig. ett poäng. Fyfan, jaja tröståt massa jordgubbar iaf. Balen var ju definitivt överskattad, men så mycket som folk ställde upp för mig den dagen! Trodde jag var drottning för en dag =) 
En liten försmak av bilder :)

LindiLii

Gått och blivit brakförkyld! Mitt i mitt kemiplugg var det då dags att ta hand om sig själv också när Robin jobbar.. Blev nudlar och smörgås till mat ^^ 
Hade en rolig kväll igår då vi firade min goda vän Elinore med grillning och mys. 
Bilder finns på min facebook (Linda Kjernsmo), orkar inte lägga upp igen -.-'
Däremot kollade jag min bilddagbok och haha va roligt jag fick då ! 
Tyckte dagens bild var passande eftersom jag faktiskt, lik som på Bilddagboken heter LindiLii på bloggen också, men det var ändå roligt att min bilddagbok fanns kvar, trodde den togs bort automatiskt.. Kunde se bland annat vad jag gjorde varje dag för flera år sen . Man kan ju utan att överdriva påstå att jag klättrat upp en hel del i mitt liv. Nu blir det mer the och kemi. 

Kemi igen

Var till skolan och kopierade alla Elinores anteckningar, stenciler osv för att ge detta sista lilla förbannade prov en chans. Jag vill inte, och jag orkar inte plugga 110% denna gången men jag ska iallafall försöka. Har pluggat mer eller mindre sen klockan 12.00 idag så man kan ju inte direkt påstå att jag njuter utav fredagen... Har så många frågetecken i mina anteckningar nu så jag skulle verkligen behöva en privatlärare hos mig nu. Tycker denna bilden var passande, lite sådär grå och...längtansfull. 

Finjustering

Idag har det varit en finjusteringsdag. Har bland annat använt ansiktsmask och färgat ögonbrynen. Man vill ju se någorlunda ut på den stora baldagen. Nu blir det en liten promenad med Clea och Älskling :') Ska försöka få tag på någon som kan låsa upp skolan till mig för att hämta kemi-äcklet så är det väl bara att börja plugga igen... 

Intensivaste dagen på länge

En väldigt väldigt intensiv dag har den femte juni tvåtusentretton varit för LindiLureen. Det började med att Robin väckte mig vid 07.40 och tyckte att vi skulle gymma, sagt och gjort! Vi knallade iväg till gymmet, dock kändes det som jag gjorde mer onytta än nytta av att vara där för jag var så oerhört seg i kroppen idag. Efter det blev det mysfrukost också loggade jag snabbt in på skolmailen för att se om Ingela (min fotolärare) hade svarat på om jag kunde komma på torsdag eller fredag och redigera färdigt mina bilder och spara över dom. Hon hade svarat något i stil med "men Linda, du är ju rolig du.. det kommer inte vara en kotte på stjerneskolan på torsdag eller fredag"! mitt dumma lilla nöt, det är ju Sveriges Nationaldag den 6;de och på fredan är det klämdag. Okej, då fanns det inget större val än att knalla iväg till skolan efter en mer eller mindre panikpackad väska eftersom vi senare skulle till Karlstad. Väl i skolan möts jag av min Kemilärare som konstaterar att mitt VG i Kemi är solklart.. Ursäkta? frågade jag,,(mer om detta sen..) 
Jag fortsatte till media och försötkte skynda mig klart med alla presentfoton, spara över alla psd-filer till jpeg-filer. Alla bilder fick jättedålig upplösning och jag blev mer och mer stressad för 12.40 hade jag tandläkartid! Jag hann i all hast skriva ut ett A4 med 9,9 * 9,9 i strl, vilket gav mig 6 små foton, men de stora hann jag inte med. Blev panikåkning till tandläkaren som sa att dom skulle snitta upp mitt tandkött den 22 oktober och dra ur en tand. Tack för den! Trodde jag var färdigsnittad i mitt liv men icke. Körde till Karlstad och höll på att somna av någon märklig anledning flera gånger. Väl i Karlstad - till målet! Att hämta min balklänning som har varit färdig några dagar nu. Hon som arbetade där tyckte att jag skulle prova klänningen en sista gång, så allt var perfekt men jag sa att jag litade på dom, dock så incisterade hon på att jag skulle prova klänningen vilket var en jäkla tur, för när hon skulle hjälpa mig stänga dragkedjan så gick dragkedjan sönder!!! De lovade dock att högprioritera klänningen för dagen och att den skulle bli klar samma dag. Då var det bara att vänta igen, detta evinnerliga väntandet. Som tur är har ju Robin 38 miljoner släktingar i Karlstad så vi bestämde oss för att hälsa på hans mamma och hans lilla syster Alexandra (som förövrigt snart fyller 1 år.) Där fick vi en mysig pratstund och lite kaffe. Då ringer min Kemilärare och berättar att jag hade skrivit MVG på det sista Kemiprovet och eftersom jag utvecklats så mycket i Kemi så ville hon ge mig en chans till att färdigställa mitt MVG istället för att nöja mig med ett VG. Det kändes som ett slag i magen, usch neeej, vill inte, orkar inte, har sommarlov tänkte jag. Fast om jag inte tar chansen så vet jag vem som kommer hata sigsjälv hårdast utav dom alla :''D - jag! Problemet sitter dock i att jag slängt all min kemi eftersom jag trodde att jag var färdig med skiten.. :'''///
Snart fick jag ett sms om att min balklänning var färdig.! ÄNTLIGEN. Testade den och den satt perfekt, lite plåster på såren iallafall. Därefter åkte vi ut till Hammarö där vi fick äta oss mätta och lite till hos farmor. I farmorshuset var inte bara farmor Kristina och Lennart, utan även svärkusin Christian och svärfarbror Veine. Var riktigt kul att träffa filurerna. Tiden gick och när klockan närmade sig 19.00 så åkte vi tillbaka till Karlstad och hälsade på svärfar Arne med sin andra hälft Anki. Där fick det bli ännu mera kaffe plus lakritsbollar =') Det bästa utav allt på hela dagen måste nog ändå ha varit när Robin och jag klev innanför dörren och lukten omringade oss, Äntligen Hemma <3 ! 
Uppifrån: 1) Utsikt på vägen hem från Karlstad. 2) Alexandra som grimascherar. 3) Fjäril som jag tyckte var cool från tisdag när jag var hos min frisör i Lämbacken.

Mina krav

Under en lång tid i mitt liv såg mina krav på mig själv ut ungefär såhär... Jag läste inte ens kriterierna för G-VG. Att gå natur har gett mig väldigt mycket. Bland annat att acceptera att G duger, VG är bra och får man MVG är det superduperbra. 

What if

Rysslands bidrag 2013 <3

What if I could change the path of time
What if I had the power to decide
What if I could make us unify

If I
If I

What if we would open up the doors
What if we could help each other more
What if i could make you all believe

If we
If we

What if we all
Opened our arms

What if we
Came together as one
What if we aimed
To stop the alarms

What if we chose to
Bury our guns

Why don’t we always
Reach out to those
Who need us the most

Together we can change the path of time
Together we have power to decide
The answer lies within our hearts and minds

Together
Together

Together we can make a better place
On this little island out in space
Together we can change the world forever

What if we all
Opened our arms
What if we
Came together as one
What if we aimed
To stop the alarms

What if we chose to
Bury our guns

Let’s unite and make a change
Let’s unite and write a new page
Come on sinners come on saints

Have faith

Why don’t we always
Reach out to those

What if we all
Opened our arms
What if we
Came together as one
What if we aimed
To stop the alarms

What if we chose to
Bury our guns
Why don’t we always
Reach out to those
Who need us the most

Jobin Robbar

Idag jobbar Robin, eller så robbar Jobin som jag brukar säga ^^. På morgonen var jag på långpromenad med Clea. Efter det har varit hos Annas mamma på lunch/middag, vilket var jättetrevligt och mysigt. När jag kom hem väntade en kissnödig hund så det var bara att traska ut igen. Någon jävel hade tagit min tvättid vid 16.00 så jag fick bara vänta på "min tur". Nu har jag bara allmänt tråkigt eftersom Robin jobbar, och är sur över att jag inte kan logga in på Antagning.se och kolla hur det gick för mig på högskoleprovet -.-' Snart ska tvätten hängas och det är bara såå tråkigt :(( men det måste göras. Imorgon kommer mamma vid 13.00 så ska vi åka till Lembacken och kolla på balfrisyrer också håller jag tummarna för att min frisör kan göra något åt mitt bedrövliga hår, så att jag kan få vara fin till den stora dagen :'D
 
Dagens bild fick bli denna, för det är trots allt Robin som är min lycka i livet, så att dagarna ibland känns grå när han jobbar är ju bara naturligt.
 

Summering av en lyckad helg

 
Melon-glass, lime-glass, negerbollar, tvättat bilen, vaxat bilen, klippt gräset, rensat rabbatter, planterat om paprikaplantor, supit med Älskling, Nisse, Gäddan och Johanna, kollat på när Robin tattuerar sig själv UTAN BLÄCK, varit på älg-spaning, tacoskväll, byggt ut vedbon (eller åtmindståne kollat på), plockat blommor till världens bästa lådsaspappa, sovit extremt mycket, ätit chips och spelat Plump är lite utav det jag gjort hos Nisse och nu på söndag eftermiddag väntade: smörgåstårta, glass och kaffe hos Anna, kort träff med Johan och Mia och Diablo 2-gameing. Jag kallar det att leva, vilket känns lite som min belöning nu när jag gått tre år på det svåraste programmet på gymnasiet. Nisse fick mer eller mindre skrika åt mig "LEV FÖR I HELVETE" när jag petade på chipset och frågade "är jag inte lite för tjock ändå.." :)
 
 
Mina gubbar de, så duktiga sååå! :D
 
 
Får inte glömma Cleopatra heller, som också levde loppan i Sätergården hos Nisse-pappsi! :')
RSS 2.0