Jojjohumöret

Blir så trött på min bergochdalbana till humör! Är så jäkla stressad inför skolan och jag känner verkligen hur dåligt jag ligger till. Men och andra sidan, är det någon gång som jag har rätt till att "göra allt annat utom att plugga" så är  väl egentligen nu. Vet inte om jag berättat det, men jag ska in på operation på tisdag, och det är alltid roligt med operationer, tro mig! Jag börjar bli alldeles för van det. Sorgen är obeskrivlig och tomheten ekar, vi saknar verkligen Clea så mycket att det gör så fruktansvärt ont. Med den sorgen, stressen över skolan och operationen så borde jag verkligen ta hand om mig själv. Och kanske är det det som jag gör i ångestens hetta? Jag skiter egentligen fullständigt i allt för tillfället förutom de saker som får mig att må bra. Idag tillexempel så gjorde vi tacopizza och kollar nu på Beck, supermysigt (y). Har även käkat typ 5 kilo godis denna helg och har inte ens dåligt samvete över det! :D Helgen har varit bra, tack vare att jag drängt stressen i att-göra-för-att-må-bra-mediciner. Det som göms i snö kommer väl tyvärr upp i tö, men den dagen den sorgen. Ska bli skönt att få komma till värmland igen, allt känns så mycket tryggare och bättre där.
Haha, tack för att ni orkade läsa ända hit!, det skulle nog inte jag ha gjort xD

Här har ni lite värmlandsbilder från sista visiten
 
 
 

Vi ses i Nangijala, Cleopatra Annorlundas

Älskade ängel, det är så tungt, finner inte ord. Vi ses i nangijala.
 
 

Delar med mig av glädjen

Hej! Ååh va bra jag mår, jag måste bara dela med mig av glädjen! Min syster blev godkänd på disputationen och fick titeln doktor. Kan ni föreställa er? Doktor K.Kjernsmo, dör va häftigt det är! Det var så fint och hon var så duktig genom hela försvaret. Opponenten pratade faktiskt med mig också efteråt och jag kände mig verkligen hedrad när han önskade mig vidare lycka till med studierna. Appropå mina studier så måste jag även dela med mig av att jag fick en 5:a i kursen "Grundläggande kemi" som handlade om orbitaler med mera, herregud! En 5:a!! Jag var inte ens säker på att jag skulle klara den tentan. Herregud, lyckliga jag! Med mina duggaresultat fick jag sammanlagt runt 92% på hela kursen och det kändes inte helt fel kan jag meddela. Kursen "Kemiska Principer II" som enbart handlade om fysikalisk kemi gick också över förväntan, en 4:a fick jag i den och även där trodde jag på riktigt att jag skulle kugga. Lycklig! Och sist men inte minst, vi bestämde precis att imorgon, efter min labb så kommer vi att åka till värmlaaaaaand, åååh det ska bli så himla roligt, Värmland måste ändå vara universums bästa ställe?! Såå vi åker alltså imorgon klockan 19.00 och får käka något på vägen, vi anländer antagligen i Karlstad runt 22-23.00 och sover första natten hos svärfar. Kommer stanna i värmland äända till på onsdag. Livet leker, jag mår så himla bra och det händer så mycket nu så jag ville berätta det. Nu blir det tacos och plugga inför labben som jag ska göra imorgon. 
 
fina Bore som vi sov på när vi var i Finland, Turku
 
 

Finlandslängtan

Imorgon bär det av utomlands, mot FINLAND <3. Dagen börjar med en dugga som jag måste klara för att få utföra labben som handlar om destillation. Efter labben så kommer Robin och Clea till Uppsala, Clea får sen åka med en kompis i klassen vidare mot Stockholm C med tåg samtidigt som vi åker mot hufvudstaden fast med buss istället. I hamnen träffar vi världens bästa Nathalie, sen blir det party på båten för hela slanten. Clea kommer få bo hos svärmor under tiden. På fredag disputerar Karin och jag är superduperdupertaggad! Fatta att hon kommer bli doktor, det är så knäppt verkligen. Är övertygad om att hon klarar den, men kan ändå inte låta bli att vara sådär läskigt nervös. Vi kommer bo på en båt vid Auraån i Åbo.
   Ska verkligen försöka känna mig ledig nu eftersom jag tror att det är väldigt viktigt att få koppla bort tankarna ibland, och bara få ha det awesome! 
 
RSS 2.0