Sabaton och Amaranthe, Mariebergsskogen Karlstad 23/8-14

Har ju faktiskt varit på en helt fantastisk koncert med fina vänner också! Amaranthe levererade som vanligt, trots att två av sångarna var sjuka (halsfluss stackare!). Benen skakade i vanlig ordning när jag möter blicken från flera av bandmedlemmarna som faktiskt känner igen mig! Fick prata en stund med Olof Mörck (elgitarr) efter spelningen också fick jag mig en efterlängtad kram. Olof presenterade mig för Henke (nya growlaren), som förövrigt också var jättetrevlig. Skitroligt! Måste förövrigt bara tillägga att Henke var helt otroligt duktig på scenen, tror det kommer bli en enorm investering för Amaranthe, trots att jag saknar Andy så fruktansvärt så vet jag att Henke kommer göra det hela minst lika bra i fortsättningen ;)
Sabaton var också grymma, och jag kunde ju faktiskt sjunga med i vissa låtar (Y) det är ju alltid kul. Fått en ny favorit som jag tillslut inte kunde slita blicken från (Tobbe), damn va snygg! 
Nu har det blivit min tur att bli sjuk -.-' vanlig förkyldning men känner mig verkligen så himlans slö, har inte ork till någonting. Haha, tur att det går över (y) 
 

Tuffa tider

Ja, som de flesta av er nu fått reda på så har jag och Robin valt att i fortsättningen vara vänner. 
Den senaste tiden har jag sagt att jag "bott i två handväskor", det är väl inte hundra procent korrekt men det är väl lite så det känts. Folk har varit sura och besvikna på hur jag har betett mig, på saker jag har sagt och på saker som jag har gjort. Det har varit tungt. Tvingades flytta från Sätergården så i ren panik var det att kasta in allt i bilen (köpt ny bil förövrigt) och åka till mamma med det. Jag har fått höra att jag är orättvis och egoistisk. Det värsta som finns är att känna att man gör någon annan ledsen. Tyvärr har jag nu fått uppleva det, gång på gång. Men i slutändan finns det nog ett ljus i denna långa tunneln också. Tre personer som har ställt upp till tusen för mig i detta kaos är Crille, Anna och Elinore som har funnis där dag som natt, och utan dom vet jag verkligen inte om jag ens stått på benen idag. Tungt inlägg, jag vet... Men nästa blir roligare ;)

Saker och ting

Ja, saker och ting blir inte alltid som planerat i livet. Vill bara säga till mina vänner att jag hoppas verkligen att ni förstår mig och mitt beslut. Kan vara en aning okontaktbar den senaste framtiden men jag träder fram när saker och ting lugnat sig en aning. Det är mycket nu, men det kommer bli bra i slutändan, det känner jag på mig. Ska åka till mamma snart, ska bli skönt att få bli lite extra ompysslad. Tungt. Men. Behövligt. Kram 

RSS 2.0