Sabaton och Amaranthe, Mariebergsskogen Karlstad 23/8-14

Har ju faktiskt varit på en helt fantastisk koncert med fina vänner också! Amaranthe levererade som vanligt, trots att två av sångarna var sjuka (halsfluss stackare!). Benen skakade i vanlig ordning när jag möter blicken från flera av bandmedlemmarna som faktiskt känner igen mig! Fick prata en stund med Olof Mörck (elgitarr) efter spelningen också fick jag mig en efterlängtad kram. Olof presenterade mig för Henke (nya growlaren), som förövrigt också var jättetrevlig. Skitroligt! Måste förövrigt bara tillägga att Henke var helt otroligt duktig på scenen, tror det kommer bli en enorm investering för Amaranthe, trots att jag saknar Andy så fruktansvärt så vet jag att Henke kommer göra det hela minst lika bra i fortsättningen ;)
Sabaton var också grymma, och jag kunde ju faktiskt sjunga med i vissa låtar (Y) det är ju alltid kul. Fått en ny favorit som jag tillslut inte kunde slita blicken från (Tobbe), damn va snygg! 
Nu har det blivit min tur att bli sjuk -.-' vanlig förkyldning men känner mig verkligen så himlans slö, har inte ork till någonting. Haha, tur att det går över (y) 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0