threedaysremains, MUSIKHJÄLPEN & tjejjkväll

Rock'nroll, nu jeebus är jag på gång! Tre dagar kvaaar känns så jäkla underbart. Efter en sjukt stressig vecka (med en godkänd dugga, tack och lov) var det så roligt att stå och stötta bästa musikhjälpen i flera timmar fyllda med dans och stojjigheter. Fick se Filip-och-fredrik Fredrik live också! ^^ det var trevligt värre, lika rolig som vanligt, också var dom givetvis tvugna att ringa Filip också haha. Superkul, sedan var det Petter och Linnéa Henriksson som var roligast att se. Dom fick ju massa besök när vi var där också men jag kände inte igen alla kändisar xD 300 studenter radade upp vid "kärlekstoget" och körde finfina reccedansen, vilket gjorde mig så himla glad. Uppsala måste ju vara sveriges bästa stad iallafall, med så himla många studenter som verkligen visar sitt stöd. Det var som en överasskning för hela musikhjälpen för att visa sitt stöd, själv var jag inte med för jag har inte lärt mig vår reccedans än (fyskäms på mig) men dom gjorde det iallafall så satans bra :'D Sen gick jag och Petra och åt på en kinaresturang, buffée med efterrätt och hela kittet. Hemma hos henne blev det massa godis och mys, (och givetvis massa snack med grabbarna på skype) haha! Försökte lära oss massa danser också som gick lite halvdant haha. Idag har vi varit och handlat lite julklappar och tog en fika på stan innan jag tog bussen hem till tärnsjö. Ska rensa ur mitt gamla förråd, får se om jag måste hyra släp eller om jag får in allt i bilen, i omgångar. Aye det var nog allt, kort sammanfattat : ) Lekt lite med bilder också..
 

Syv dager og lit julwanties

Det är faktiskt bara sju skoldagar kvar innan jag går på ledighet, det betyder givetvis inte att mina helger är lediga men ändå. Tiden går så sjukt fort och då är jag dessutom halvklar molekylärbiolog \m/
Var mycket trevligt att ha Götetomten hos mig :) Köpt mig Tv, också träffade vi Petra i Uppsala där vi käkade massa våfflor, det var våffelbuffé! Trodde jag aldrig att jag skulle säga men göttans värre att det blivit lite ljust på backen och att det håller sig på ett par minusgrader. Såhär kan det gärna få vara ett tag för mig. Liite mer snö på självaste julafton också , kanske. Den 16/12 bär det västerut då jag åker till Bästa Fridilureen och Martin :* sedan blir det en bit nedåt på kartan en sväng innan jul ska firas hemma i värmland. Loagullan längtar så hon spricker snart, mosters gobit! Skönt, idag fick jag och min medarbetare in en populärvetenskaplig uppsats, grymt gött. Nu har jag "bara" kvar: en labbrapport på engelska, muntlig redovisning (på engelska), opponering på medstudenter, rätta vår återkoppling till uppsatsen, dugga inom växtanatomi (med godkäntkrav -.-''). Skrällen att dom ska trycka in det sista när det bara är två veckor kvar. Aja jag är så lycklig för att det är så himlans lite kvar nu och då får jag äääntligen komma hem till värmland igen, och sydväst.
Har faktiskt gjort en liten "önskelista" i form av en bild med lite ihopplock av googlebilder, det är ju bara exempel på saker och det behöver ju verkligen inte vara just det som är där. Hahah vet inte varför jag gjorde det, antagligen för att min födelsedag blev rätt värdelös. x) Växtanatomipreparatlaboration har jag haft också, därav bilden som ser ut som en planet x)
 
 
 
RSS 2.0