Tentadagen

Dagen började med att jag missade bussen, fint! för det va den enda bussen som gick från tärnsjö innan tentan började. Med en panikattack la jag mig på asfalten och skrek och grät när Robin kom springandes och sa att jag kunde ta bilen,.....jusde, man har ju förf bil också. Sagt och gjort, slängde mig in i bilen och körde 130km/h till tåget i Heby och väl framme fick jag vänta i 20 minuter, haha, bra tidsperspektiv där. Tur i oturen kan man kalla det!
   Idag var tentamen skriven i kursen Grundläggande kemi och det kändes heelt bedrövligt men oavsett så känns det fruktulöst skönt att ha skrivit den så jag får väl helt enkelt bara hoppas på det bästa, ordet "bitterljuvt" beskriver nog bäst så som det känns. Observera fruktulöst = mitt egna ord ^^, Appropå ord, "monster i huvudet" är verkligen ett uttryck som jag gillar, för det kan betyda så otroligt mycket. Tabubelagda saker som inte går att prata om vanligtvis får en bättre benämning på något vis. Monster i huvudet kan handla om olika nedvärderande tankar eller tankar som egentligen inte får finnas där. Jaja det var en parentes som min goa, gamla fysiklärare skulle ha sagt.
   Idag är dagen mittemellan två kurser = MASSA FIRANDE!! Trots att dagen är kort så ska vi försöka hinna med mycket, bland annat så ska vi göra hemmagjord pizza. MUMS! Och sen blir det fruktsallad + att jag har köpt en gigantisk godispåse, mmmmh.
   Det börjar bli ljusare ute och det gör så himla mycket med mitt humör. Jag känner verkligen hur det sprätter i mig. Vårkänslor kallas det, och jag såg PÅSKÄGG inne på Åhléns idag. Faktiskt så hade jag efter tentan en timmas tid till att bara gå och strosa på stan och det var ju superkul! Såg massa vår-peppande prylar! Mysmysmys! Jag, Robin och mamma ska i helgen åka och fira min älskade, goa, världsabästa mormor som fyller 80 år, det ska bli sååå himla roligt för då får jag träffa både mamma, mormor och morbror Peter. Nästa vecka, på måndag kommer min käre svärfar och svåger (Arne och Bastian) och det ska också bli jätteroligt. Arne skulle fixa tacoskväll tills jag kommer hem från Uni och grabbarna grus skulle återhämta gamla minnen och spela massa tv-spel haha! En helg och veckostart att se fram emot efter allt slit. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0