Dödens Laboration

Inatt vaknade jag flåsandes och med svettig rygg, imorse fylldes mina ögon när jag steg på bussen. Hjärtat slog en volt när jag gick in i labbsalen. Men vet ni? - Labben är över nu!!! 
Undrar om det var 10 eller 20 gånger som jag läst igenom labbhanledningen, kollat på videon till labben och ändå inte förstått ett endaste jäkla dugg. I morse tänkte jag att idag, just idag måste jag ha all tur jag kan få. Så jag satte på mig mitt turarmband som jag fått från Robin, en skyddsängel (som halsband) som jag fått från mamma, drack té med kommentaren "your soul protects you" och det var kanske det bästa jag kunde höra. För det motståndet mot att gå till skolan, har jag nog aldrig känt förut. Vissa kanske tänker "men varför gick du dit då?" och mitt svar på den frågan är att labbarna för oss är extremt obligatoriska, ungefär som att det skulle vara dödsstraff på att inte gå dit. På de första föreläsningarna som var innan labben så satt Elin (som förövrigt kände ungefär samma motstånd) och läste sitt horoskop. Jag brukar ju vanligtvis tro på att horoskåp är skrivna så att det ska passa alla men idag var mitt så jäkla klockrent: "Ta hand om dig själv för nu är saker och ting väldigt jobbigt. Det är jobbigt nu och kommer fortsätta vara" Det var flera saker som stämde in, minns inte allt men det var verkligen mitt i prick. Mitt största motstånd till labben var för att jag skulle behöva labba med någon som jag aldrig träffat förut, och det andra var såklart att jag trott att jag inte fattat någonting. Nu kommer vändningen i historien: När vi kom hade alla parat ihop sig redan så "hoppsan!" jag fick labba med Elin igen, whiihoo! Sen flöt uträkningarna på så himla bra att folk började komma till migoch fråga hur man gjorde. Det kändes helt magiskt, att jag kunde hjälpa andra och inte vara den som själv behövde massa hjälp. Bilden nedan var någon jag slängde ihop för ett tag sen och som jag verkligen tycker är passande (nästan alltid). 
 


Kommentarer
Fridiluren din<3

Du ÄR jätte duktig vännen min, tvivla aldrig på dig själv så! Du kan mycket mycket mer än du tror så börja tro lite mer på dig själv hjärta. Du är grym vetu:) <3<3

Svar: Taack snälla,underbara Frida! Det värmer <3 & jag tycker att Du är grym (; <33
Linda Sofia Kjernsmo

2014-01-29 @ 07:51:07
URL: http://sweetshots.blogg.se
Mia

BRA JOBBAT LINDA!! Du är grym!

Svar: Tusen tack Mia :'D Idag steg jag faktiskt :) Du Är Grym !
Linda Sofia Kjernsmo

2014-01-29 @ 23:07:36
URL: http://miaandersson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0