Göteborg imorgon

Skönt! Dagarna fram till denna dagen har gått fort , och nu ligger jag här i sängen med pirret i magen för imorgon åker jag till Göteborg, Lerum. Äntligen :) Först väntar en vanlig skoldag , sedan blir det att luncha på skolan, bråka med Mobilizera (för att jag ännu inte fått ett dugligt headset) för att ta tåget vid 15:10 mot Stockholm och sen vidare. Ska få träffa älsklingsvoffen också , Rebus ! Åh som jag saknat honom!. Också ska det bli sköjj att få se Elin och Anders finfina hus. Helt otroliga är dom som redan fixat hus! Mys ^^
Har varit och hälsat på Peter (grannen) som har visat mig lite Diablo 3, också blev det ju såklart en hel del öl och Metal ofc : d tog någon promenad tillsammans och det är så skönt att ha lärt känna någon här i Tärnsjö äntligen, blir ju inte lika ensamt då :). 
 

Bullar, öl och bipolaritet

Jomenhej, det var miss bipolär här igen! x) Gammelgrannen, han som bor mittemot har bjudit på fika igen. En av dagarna tyckte han att vi skulle sätta oss ute i solen och äta glass med jordgubbar.. Hehe, jag sa ju inte nej till det ^^ Han hade gjort frukostmackor och kaffe som han tog med också. Hur gullig är inte den där lilla gubben egentligen? Dagen efter knackade han på och sa att jag skulle plocka med mig en påse med nybakade bullar. Haha, fortsätter han såhär så kommer jag ju bli jättetjock. I måndags tyckte jag och en annan granne (Peter) att det var ypperligt tillfälle för måndasöl i solen följt av lite metal och skitsnack. Han jobbar på slottskällan, ölbryggeriet i Uppsala och jag fick faktiskt smaka på en öl som ännu inte släpts på systembolaget än. Kändes lite fränt och det är förmodligen en av mina nya favvoöl faktiskt, den var verkligen skitgod - sommaröl! :'D
Vidare så har jag slappat av med plugget igen - precis som min fysiologiperiod, men det strävas mot en förbättring, är bara så jäkla trött på allt som har med skola att göra nu. Tar mig iallafall till (enligt mig) varje dags värdelösa föreläsning, skriver något på seminariefrågorna och fyller i resten när i sitter och diskuterar. Har fått ändra läkartid också, ska in på röntgen för att se hur det ser ut efter visdomstanden och cystan som dom plockade bort för ett år sedan. Hoppas till högre makter att det inte kommit tillbaka någon cysta för då blir det operation igen. Känns så värdelöst.. Är stamkund på halva sveriges alla sjukhus och jag börjar bli väldigt trött på det. Operationer, väntetider, smärtor och den ständigt återkommande påminnelsen om att jag är född med ansiktsmissbildning är ju inte det rockigaste just nu. Inte för att det kanske make:ar någon sence at all för er del men jag har inte känt hunger på hur länge som helst, jag på riktigt GLÖMMER att äta - för jag inte känner mig minsta hungrig. Men idag kände jag faktiskt ett såntdär knorr i magen, och det var skönt! Trodde jag aldrig att jag skulle säga men det kändes som att fasiken nu säger kroppen iallafall till när den vill ha mat, den har inte riktigt haft energi att lägga på sådant på en vääldigt lång stund nu känns det som. Hungerkänslan ska man inte heller underskatta, den betyder ju att kroppen faktiskt kan berätta när något inte riktigt är 100 - typ magsäcken. Ha-ha, torrt.. Skämt å sido, Om en vecka drar jag till götet igen, ska bli såå skönt att få tänka på annat. 
 
 

Kursansökan inskickad

Kurserna sökta, det känns så jäkla skönt. På något vis känns det som att börja om på ruta 1. Allt kommer vara så nytt, igen. Har bara sökt distanskurser till hösten nu och jag hoppas att det inte blir något krångel med det. Observera att det är dom 4 första kurserna jag ska läsa, om allt går som det ska. Imorgon är jag ledig, på en torsdag! Tjänet. 
 

så vilsen

Som titeln lyder, jag är så vilsen. Inte längre något att sticka under stolen med men jag har desperat försökt att få tag på lägenhet i göteborg, suttit i DAGAR och fixat med kurser så att allt skulle gå ihop. Hade ett långt möte med min studievägledare och förklarade situationen, och HAN var den som uppmanade mig mest till att flytta. Självklart ska du flytta, vi uppmanar studenter till att se sig omkring lite under det sista året, det är därför vi har så många distanskurser. Allt var klart, men sen kom käftsmällen. Innan jag skulle ringa till hela världen och berätta att jag skulle flytta till Partille, en förort till Göteborg så ringde jag hyresvärden som då alltså hade LOVAT mig Elin och Anders gamla lägenhet. Han fick in en rak höger i facet, "den är redan uthyrd, till brormin". Oh .. my.. du driver? Idiot. Har ett eventuellt erbjudande på ett litet hus nu. Ett hus på 40 kvm, men det är inget att hoppas på, för jag är 2:a i kön. Trots allt detta tror jag ändå att jag söker distanskurser för det medför friheten att jag kan åka till värmland, göteborg och även stanna i uppis när jag vill. Behöver inte tänka på att jag Måste till uni vareviga dag. Allt går på IT-distans. Fortfarande några frågetecken som ska klarläggas, men det verkar som att det är så det får bli. Under hela processen har jag inte kunnat göra någonting. Jag har inte ätit, sovit, har knappt kunna gå på toa efter ordning. Fy fan vilket helvete. Jaja, solen skiner iallafall och det gör mig någorlunda glad. 
   Livet i ett par resväskor, inte så rockigt som det låter. Hade gärna känt mig bofast någonstans. Usch. Lägenheten säger jag iallafall inte upp, men kommer förmodligen inte tillbringa så mycket tid i den ensamma-ångesthålan. Träffade en granne igår, han jobbar på ett ölbryggeri i stan, Slottskällan, så vi drack lite öl, snackade massa skit och lyssnade på metal! Fett. Hoppas ni mår bättre än jag : ) puss. 
 
 

Påsk i Värmland 2015

Oj va fort tiden går, var nästan lite läskigt att skriva rubriken.. Shitt att det redan är 2015. Påsken i värmland har varit underbar (som iofs är vardagslivet i det landskapet men för mig som numer "stadsbo" är det riktig lyx!). Denna visit gjorde jag så att dom som vill träffa oss får för en gångskull komma och hälsa på oss där vi befinner oss istället för att man ska behöva åka runt ännu mer när man väl kommit fram (40 mil motsvarande dom få mil dom som vill träffas drabbas av det). Det fanns några undantag för folk som bodde på vägen : ) men i övrigt såg det ut så. Det hela inleddes med en god och välbehövlig pizzapaus hos FinFrida och MästerMatrin :D också fick vi en superfin påskpresent! En tavelram som alldeles snart ska bli fylld och upphängd :') Sedan vidare mot mamma och Christer där det blev ett kramkalas och nyckelhämtning. (Snällmamman har varit och hyrt en möblerad lägenhet åt oss som vi fick ha för oss själva :)). Dagen därpå drog vi kosen vidare mot sätergården, till Nisse och hämtade lerduvekastaren och sen var det fullt ös. Påskägg fick jag leta också, med ledtråd till! superkul. 2kg påskägget var det absolut största jag fått! :D GosEllie och Alice kom och hälsade på också, och givetvis var det godmaten på kvällskvisten! Visiten bjöd även på massa vedkapning eftersom skruttnissen haft ont i fötterna och för att både jag och Hampus uppskattar lite röjj ibland. (Skönt att göra något fysiskt efter allt plugg också!). Fick träningsvärk i vanlig ordning, men då vet man att man gjort något iallafall x)
Andra saker som vi hann med var bland annat en kaffe och skitsnack-stund med Johanna och Krille, vilket också uppskattades. Vi var en av dagarna och hälsade på min pappa också, grattade honom i efterskott och önskade glad påsk. Mamma bjöd på äggletning också mha ledtrådar och det var superkul, hon gömmer så många kluriga lappar så man fick verkligen tänka till. Sedan var det ju påskmat på lördan som gällde och Christers son Johan kom också dit med finvoffen.
Kan väl avslöja att med hjälp av bästa handledaren så fick väl jag ner några lerduvor också :3 Nisse hade köpt en fyrhjuling som vi åkte ner och hämtade, i byn blev vi också bjudna på fika och lite dryck. Lekte lite sådär lagom med den sen ^^
Crille och Ellie bjöd på fika dagen innan vi skulle åka också fick jag ju klämma min lilla katastrof-bääbis också :') Innan styrningen gick östut bytte Christer och Hampus däck på min bil, som f.ö är besiktad och klar (Y) 
Glöm inte ihåg dina bekymmer, imorgon kommer nya.
 
 
RSS 2.0