Sommarträff, Sätergårdsmys och Göteborg

Haft mina sista sommarveckor i Värmland nu. Grät en förvånadsvärt liten skvätt dagen innan det var dags att fara söderut. Känns mycket bättre att ha mitt Smaragdguld bredvid mig genom både problem och roligheter nuförtiden. Han är helt enkelt ett stort ljus i mitt liv :') Första natten i värmland tillbringades i Karlstad tillsammans med min goslur och Martin <3 mat, minigolf och filmmys hann vi med och en gosfrukost tillsammans dagen efter. 
I sätergården blev det massor av stojjigheter de sista veckorna, blåbärs och hallonplockning i massor, pajbakande och badning. En dag for vi till Ambjörby och fick träffa Linnéa och Jimmy <3, och jag fick RIDA (häst alltså!)..höhö// lustigkurren. Det var superkul att sitta upp på hästryggen men jävlar va sadeln kändes hård, satan vilken röv man måste ha haft! Hade ju go värk dagen efter trots att jag mest skumpade omkring på finaste 4-åringen. Kvällen bjöd på god dryck, (lite för mkt för mig kanske!), god mat och bästa sällskapet. Så underbart att få umgås med dessa muppar ordentligt en till gång i sommar! :'D 
Avslutningsvis hade vi en finfin träff med många godbitar hos Carola Wall. Riktigt lyckad kväll som bjöd på festligheter som mat, musik och trevligt babbel.
Nu börjar verkligheten trilla in på min studentportal och jag har lite nya läsplattor att lära mig från också. Kursmaterial börjar komma upp, och jag har ju lite mindre än en vecka på mig att fixa böcker osv. Det blir en tuff utmaning. Meen jag trooor att jag kanske klarar det. 
Som vanligt finns fler binder under "sommarminnen 2015" på min facebook. 
 Snott bilderna av min fina vän Louise Kvarnlöf <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0