Besiktning och mormorbesök

Goddag! Var lite på lyset när jag skrev senaste blogginlägget och det syns! haha fiint : 3 Har varit och besiktat bilen, gick inte bra : / skrutten hade för höga avgasvärden så han komer snart få åka till värmland för (förmodligen) katalysatorbyte och ipumpad med E85, sedan ska vi skrva av hållarna för extraljusen (dom ansågs som utformation olämplig) och sen blir det lite uppsmörjning på motorhuvsöppningsspärren. Sedan ombesiktas han på hemmaplan ^^ Tur i oturen kan man säga, det medför ju att jag måste åka till värmland inom en månad nu, vilket iofs jag verkligen inte har tid med men... jag älskar min vita lilla skrutt för mycket för att låta honom få körförbud. Hälsade på mormor och Peter i Forsbacka efter besiktningen (som förövrigt var i Sandviken). Trevligt värre, fick kramas och prata massa skit, och dricka kaffe och äta bakelser såklart ^^ 
 

Förra helgen

Fredag den trettonde, otursdagen verkligen! FIck reda på att jag kuggade på växtfysiologin, det förstörde halva helgen. Kuggade dessutom med 1/2 poäng....löjligt Resulterade i en gråtandes Linda i göteborg mestadels av tiden.,. dock hade jag bra stöd från både hund och människa : D det fina i kråksången nu då var att dom hade "råkat" godkänna en person som hade mindre poäng än mig och det blev jag ju givetvis frustrerad över och skrev mail till betygsättarna för kursen. Dom medgav att det var orättvist och eftersom jag bara hade 1/2 poäng från godkänt så dom ändrade mitt betyg från U till G vilket också gjorde mig godkänd på hela kursen ( då kjag klarat allt annat också). SKÖNT! detta fick jag dock inte reda på förens på måndagen så det gjorde ju helgen lite halvjobbigt, men hade det iallafall supermysigt : D Det var nog inte sista gången jag åkte till göteborg iallafall. Veckan har gått bra, pluggat på som vanligt och Jag och Petra har faktiskt fått maxpoäng på alla matte och statistikinlämningar som vi lämnat in. Känns riktigt bra. Här kommer lite bilder, denna helgen blir det besikta bilen, öl, chips, gameing och förhoppningsvis lite plugg : D
 

Elftefebruaritvåtusenfemton

Har jag tagit mig lite vatten över huvudet nu kanske? Menar nu alltså att jag ska beta av tre av Sveriges största städer på en dag samt gå på uni till 15 den dagen och därefter hard studying i datasalen till 18. Hmmf. Uppsala, Stockholm och Göteborg står alltså på mitt kvällsschema FREDAGEN DEN TRETTONDE. Bara det säger ju hälften. Jaja, har sattit mig i situationen själv och jag gör det ju för att jag vill. Kommer bli superkul, är jag ganska övertygad om. Missar dock käraste, älskade AMARANTHE som spelar på söndag, och måste ju givetvis påpeka hur förbannad jag är över det äckliga svenska folket som uppenbarligen inte vet vad musik är när de röstade ut världens bästa sångeska , Elise Ryd. Rätt fruktansvärt. Borde ju finnas metalfestivalen istället för melodifestivalen, är så besviken så jag bestämde mig för att sluta kolla : D USCH! förbannat. Själv röstade jag 8 gånger och hörde att Robin också hade röstat massa gånger. Tur att det finns några kvar som vet hur man röstar :'D haha. Men nogtjötat om detta. Pysslar nu med lite av varje (för mycket i skolan = lägenheten blir ren, väskan blir packad, disken blir diskad och massa mat hamnar i magen (och annat också)) Nej, skärpning här nu... 
   Världens duktigaste syster har fått pris, för FINLANDS BÄSTA avhandling inom ekologi och evolutionär biologi 2014. Det är så stort så jag inte ens har förstått det ännu. Började nästan gråta när jag såg publikationen, det är så fint.. och jag är såååå stolt <3. 
 

På söndagar känns det som att jag ska dö imorgon.

Varför har man egentligen söndagsångest? det är ju så vanligt förekommande problem så det kan ju inte bara stickas under stolen lixom? ALLA har någon gång har känt söndagsångest. Men var kommer den ifrån? måndagar brukar ju inte direkt döda en, dom brukar faktiskt flyta på ganska fint, förutom att man kanske är lite trött och seg. Måndagen kommer inte bitas, den kommer inte döda oss. Så jag försöker varje söndag att blåsa bort ångesten, men den kommer alltid, på klockslaget som att Herr Ågren kan klockan, kalendern och precis när tårna är som ömmast. Vad ska man göra med honom då? välkomna honom in, bjuda på kaffe och vara allmänt trevlig? nej. så går det inte riktigt till. Det brukar på söndagar kännas som att jag ska dö imorgon.
 

Konstaterad migrän, å fyttirakkern

Ja som då titeln antyder så har jag nu fått min migrän konstaterad. Några av mina värsta attacker är ju givetvis dom som medför illamående (vilket nästan alla gör), som kommer med jämna mellanrum, snittar på ett tre-fyrtal sådanna anfall i månaden. Mina "akutsjuk"tillfällen grundar sig förmodligen i just migrän, eftersom detta medför att jag under resten av dagen blir helt paralyzerad och kappt orkar stå upp (ibland ramlar jag ihop i en hög på golvet och blir liggandes där), men det är bara om det gått alldeles för långt. Hard work i veckan som gått, sov över hos Petra och i går till idag (tordag-fredag), vilket både var trevligt och pluggivande :3 Det var en såndär dag som om jag hade åkt hem så hade jag dragit täcket över huvudet och aldrig velat komma upp igen, då vår dataprogrammering (i statistik) hade gått ganska dåligt. Trots detta fick vi iallafall 5/5 på matematikinlämningsuppgift 1 :''') kändes riktigt bra! Har nog varit mycket stress som det senaste triggat mina migränanfall och idag var inget undantag. Började imorse, direkt jag började skolan och jag antecknade så gott det gick, fick därefter två alvedon. Under lunchen fick jag lägga mig i vilorummet (ett rum med en soffa/säng och handfat, <3 till det rummet!), alldeles mörkt och somnade i några minuter innan det var dags för lektion i matte. Hann värma min mat och fick sitta i klassrummet och äta medans jag gjorde några uppgifter. Hjärncellen jobbade så hårt den kunde under rådande omständigheter men migränen var ju givetvis inte över. Slutade 15 och då var det bara att åka ner och gå in på apoteket (eftersom jag då nästan hade dragit slutsatsen att det var just migrän eftersom paracetamolet inte ens hjälpte, som alltid annars hjälper). Köpte Naproxen, sämsta skiten, under akuta fall "ta 2 tabletter" och eftersom det inte hjälpte med bara en så tog jag en till, ingen skillnad. När jag kom hem så la jag mig och rådfrågade min kära mamma och syster och dom tyckte att jag skulle ta diklofenac och sedan sova. Tog diklofenac, somnade och när jag vaknade var det 10000 gånger bättre. Gör fortfarande fruktansvärt ont när jag böjer mig ner eller kollar i lampor men det är hanterbart. Såå efter idag erkänner jag att jag har migrän som nog är bland det värsta som finns just eftersom det sitter i så länge. Men å andra sidan, nu när jag vet om det (och vet att naproxen inte fungerar men att diklofenakalium fungerar så går det ju snabbt att göra något åt det!) tur i oturen, det är så man får tänka. Sedan gick jag iallafall upp, tog något att käka och sedan fastnade jag vid datorn, med chips och godispåsen bredvid mig. Så nu, äntligen, känns det att det är helg igen :'D
(och jäääh, jag har lärt mig att lyfta på bara vänstra ögonbrynet ; )) 
 

detta visste ni förmodligen inte om mig...

Det här med att absolut inte vara som alla andra... är nog förmodligen något jag bestämde mig för någon gång under trettonårs åldern. Det är verkligen inte kul att hela tiden anpassa sig och undantrycka sina egna intressen. Jag kan med stadig grund påstå att jag sticker ut från mängden på många olika sätt och det trivs jag med :3
- Kolla bara på min senaste sökhistorik i telefonen och datorn: "blizzard, diablo 2 ladder character" eller "Shotgun choice: pump vs semi-auto" på youtube. En annan klassiker är ju flera sorters livespelningar från olika metalband. Fakta om sex, "det visste ni inte om sex" osv är något annat jag tycker är sjukt roligt att läsa om.
- Jag avskyr att gå och shoppa, ärligt talat, ska jag ha något så går jag in och köper det, det räcker med 5 minuter på H&M för mig. Kläder ärver jag, köper i ren panik eller lappar-ihop, hur knäppt det än låter men jag drar mig väldigt länge innan jag "shoppar". 
- Hellre hemmafester än krogen! enough said. 
- Morgontrött as hell, MEN känslan som uppstod i helgen när jag både lördag och söndag gick upp tidigt (lördag självmant, söndag väckt) är oslagbar. Började fundera på om affären snart stänger eller inte men insåg att klockan bara var 12:45, underbart! Nästan hela dagen kvar : ) ingen stressad söndagspanik. (y)
- Är en liten pysselkärring när andan faller på. Mina Aloe Veror håller jag kärt och pysslar om dom (mer eller mindre när jag orkar..), gillar även att skicka brev fortfarande och göra pysselkort, beroende på hur mycket tid man har över också såklart. 
- Foton-lite-väl-överredigerade-med-lite-text-på , massa kärlek! <3 På bussen, om jag varken orkar sova eller plugga brukar jag alltid sitta och pyssla med mina foton, överredigera dom lite och sedan lägga på en text (oftast en text från låten som går just då i lurarna). 
- Min småkärlek till fjärilar kommer från början från filmen "the butterfly effect", som varit min favoritfilm sedan jag såg den. 
- Jag vill, på riktigt börja på boxning, sångträning och ta jägarexamen! Det är bara distansen till skolan och tidsbrist som ställer till det för mig så det får ligga på hyllan atm. 
Inte en molekyl - Jävlaranamma =)
 
RSS 2.0