detta visste ni förmodligen inte om mig...

Det här med att absolut inte vara som alla andra... är nog förmodligen något jag bestämde mig för någon gång under trettonårs åldern. Det är verkligen inte kul att hela tiden anpassa sig och undantrycka sina egna intressen. Jag kan med stadig grund påstå att jag sticker ut från mängden på många olika sätt och det trivs jag med :3
- Kolla bara på min senaste sökhistorik i telefonen och datorn: "blizzard, diablo 2 ladder character" eller "Shotgun choice: pump vs semi-auto" på youtube. En annan klassiker är ju flera sorters livespelningar från olika metalband. Fakta om sex, "det visste ni inte om sex" osv är något annat jag tycker är sjukt roligt att läsa om.
- Jag avskyr att gå och shoppa, ärligt talat, ska jag ha något så går jag in och köper det, det räcker med 5 minuter på H&M för mig. Kläder ärver jag, köper i ren panik eller lappar-ihop, hur knäppt det än låter men jag drar mig väldigt länge innan jag "shoppar". 
- Hellre hemmafester än krogen! enough said. 
- Morgontrött as hell, MEN känslan som uppstod i helgen när jag både lördag och söndag gick upp tidigt (lördag självmant, söndag väckt) är oslagbar. Började fundera på om affären snart stänger eller inte men insåg att klockan bara var 12:45, underbart! Nästan hela dagen kvar : ) ingen stressad söndagspanik. (y)
- Är en liten pysselkärring när andan faller på. Mina Aloe Veror håller jag kärt och pysslar om dom (mer eller mindre när jag orkar..), gillar även att skicka brev fortfarande och göra pysselkort, beroende på hur mycket tid man har över också såklart. 
- Foton-lite-väl-överredigerade-med-lite-text-på , massa kärlek! <3 På bussen, om jag varken orkar sova eller plugga brukar jag alltid sitta och pyssla med mina foton, överredigera dom lite och sedan lägga på en text (oftast en text från låten som går just då i lurarna). 
- Min småkärlek till fjärilar kommer från början från filmen "the butterfly effect", som varit min favoritfilm sedan jag såg den. 
- Jag vill, på riktigt börja på boxning, sångträning och ta jägarexamen! Det är bara distansen till skolan och tidsbrist som ställer till det för mig så det får ligga på hyllan atm. 
Inte en molekyl - Jävlaranamma =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0