Hodiladi , senaste nytt

Jajjemän, hoodiladi som guldet hade sagt x) 
Fullt ös & förståss medvetslös! Här händer det minsann grejjer. Ute krigar bland annat vintern emot våren. Och jag har knappt märkt det! Har pluggat som en idiot det senaste och tur är väl det?! Att jag haft sån diciplin på mig själv att det faktiskt GÅTT och varit möjligt att plugga. Matte och statistik börjar faktiskt bli roligt! Riktigt roligt, och det inser man ju såklart i sluttidernas hetta. Sktivit första tentan idag med "Papper o pena" som min ryska matematiklärare Natasha skulle ha sagt. Sjukt stressigt var det, jag har aldrig suttit hela tiden på en tenta förut, men nu satt jag de 5 timmarna som var tillåtna och var ändå inte klar! Shiett i meösen, det får helt enklisch bära eller brista. Det var svårt, det nekar jag verkligen inte till men sjukt skönt att slippa tänka på den något mer (för nu åtminstone). Nu har jag en programmeringstenta på onsdag också, med både matte och statistik. Men vet ni vad??? : D Efter den unnar jag och Petra oss utemat, bådas favorit, givetvis KINAfood , myys, och sedan drar jag sydväst igen <3 thihiihi, ääääntligen och får då träffa två av mina favoritpojkar...(:O 2? skrev hon nyss 2?, nej jag är inte sjuk i huvudet (eller ja det är väl en tolkningsfråga men..xD), Hampus förstås <3, också min andra favoritpojke är en lurvig sådan, med massa päls och kallas Skruttevoff, Skruttguldet, Gullevoff, Skruttegull osv). Inte alla som får två snygga killar på köpet ;p! En månad och en vecka (yes!, it's like a countdown) har tagit så fruktulöst lång tid, men mitt plugg-fokus har nog hjälpt en hel del. 
Mitt liv är just nu ett pendeltåg, jag har inte på långa vägar kommit ur depressionen jag dök in i efter sommarn men med stöttningar från mina underbara nära och kära så ser jag oftast en ljus morgondag. Bubblan om min hösttermin kommer jag inte spräcka än, för jag vet ärligt talat inte alls vart jag kommer ta vägen. Bor med största sannolikhet INTE kvar här i Uppis, Tärnsjö iallafall, för det fungerar inte längre. Kanske läser jag distanskurser och "bor" lite här och där, lite i värmland, lite hos Karin, lite i Götet.. eller så hamnar jag bofast någonstans med ett vanligt hemuni. Time will tell. 
Vidare om min andra skrutt, min vita lillskrutt till bil, den mår mycket bättre nu, (still in Warmland) vilket känns bra i hjärtat. Host, det var faktiskt så att lambdazonden i katalysatorn blev vilsen p.g.a syreinsläpp i ett rör som går mellan motorn och katalysatorn (TAPPA INTE HAKAN NU folks, LINDA SNACKAR BIL xD) 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0