Hampus nattskift och mitt skithuvud osv..

Hej! Här sitter jag och väntar på gubben som fått nattskift, denna gången var uppdraget att kontrollera airbags, typ säkheten är ju viktig där och så. Jag har skrivit min första distanskurstenta, lilla tentlingen på 12 A4 enkelt radavstånd och pyttetext x) Hälsosamt, satt med den i 13 timmar och tog sammanlagt inte mer än 1 h paus. Uträkningar, grafer och skrivande till förbannelse. Det var lite mer ansträngande än de flesta andra dagar, men runt 22 på kvällen blev den inskickad iallafall och jag hoppas det gick bra. Idag har varit såndär dags som bara spolades ner i toan. Har haft sånn jävla mensvärk OCH migrän om vartannat så jag har knappt kunna ta mig ur sängen. Migränen släppte efter några timmar som tur var men nu hamnar jag ju i det där läget igen - rädd-för-att-trigga-den-igen. Ringde mamma och fick känna mig liten (a) bästa känslan. Sen så jag fräste på en film här på datorn i väntan på att Hampus kommer hem sent inatt. Får försöka blicka fram mot morgondagen och våga tro på att jag mår bättre då. Det är bara det att jag ligger efter i alla ämnen nu bara för att jag totalfokuserat på tentan i molekylära farmakologin som jag skrev i torsdags. Lusten rinner lixom ut mig när jag måste anstränga mig varje dag - antingen med plugget eller för att överleva attacken. Det är helt bedrövligt men jag ska försöka få läkartid angående skitskallen min, tror dock att vilka mediciner jag än får så kommer det alltid ta ungefär en hel dag innan jag blir återställd från en attack. Äckelmigrän, som sagt så önskar jag det inte ens åt min värsta fiende. 
Nåväl, jag och Hampus bakade en chockladcheesecake här i helgen, den blev smaskens med vaniljgrädde till. Loa hade högläsning för Karin idag duktigskrutten!, hon växer så det knakar och det verkar gå fint med engelskan trots allt. Om några veckor är hon lätt bättre än mosterLinda (jo det sitter ihop om man uttalar det som henne xD) på engelska.
Justdet, vi var iväg på "Lights in Alingsås" också, det var supermysigt. En slinga som man gick och fick se massa häftiga ljusuppsättningar i vattnet bland annat. Rebus var med också och han tyckte också det var kul ^^
Senare var vi ute och fikade (Alingsås är typ "känt" för alla sina fik och kaffeer) så det var maxmys :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0