Gjort slut med stressen

Asså nu har jag gjort slut med stressen. Sa helt enkelt som det va, att jag behöver tid att tänka igenom allt som den gjort mot mig och så och att jag vill fortsätta utan den nu. Men den är såå efterhängsen, vill att det ska bli vi igen osv. Ändå har jag förklarat som det är, att jag och stressen, we're done!
Tänk om det bara va så, att kasta ut den ur ens liv? Skämt och tokigheter å sido. Har snart min första distanskurstenta, och eftersom det är nytt för mig är det klart att det är lite nervöst. Känner mig hyffsat i form. 
Jag har skickat in min vårterminansökan och om jag får som jag vill så kommer jag läsa de första tre kurserna i bilden (de andra är bara mina "plan b"-kurser), det blev alltså första perioden på distans (eller iallafall möjligheten till distans) och andra halvan av vårterminen äger rum i Uppsala. Jag har fyllt år också och det var hemskt, hade migränattack (varande ungefär halva dagen) och låg i ångest hela dagen så det var nästan snäppet värre till och med än min 20-årsdag, som också var helt fruktansvärd. Ska alla mina födelsedagar bli såhär värdelösa så vill jag seriöst ALDRIG fylla år igen, till råga på allt var jag ensam "hemma" tills på kvällen och fick bearbeta skiten själv. Myfuckinggosh. (Som ni märker är jag trött på att lådsas att allt är så fint och perfekt hela tiden för det är det definitivt inte) men jag fick fina presenter av mamma (pengar), Nisse (örhängen), Caroline (presentkort på Lindex). Också fick jag ett fint kort av Karin och Loa, Loa hade målat superfint i kortet och det var helt klart det bästa jag fick ^^ Saknar mostersfisen så det hugger i blodpumpen! Inte heller varje dag man får brev från England :D
Nu blir det andra avenyn och plugg sen (Y)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0