Farmatentan, Göteborgssnö och Januari-news

Hej hopp ekorrsnopp! :O (hhahahah nej jag har inte kommit från den humorn än och kommer nog aldrig göra det xD whahah,!).
 
Farmakologitentan är inskickad och det kändes okej iallafall, kan erkänna att jag var lite halvseg genom hela tentan men jag svarade så gott jag kunde och förhoppningsvis går det vägen (det var höga godkäntkrav på denna faktiskt). Skönt att få den ur världen, även fast det har varit en otroligt lärorik och rolig kurs. 
Grundläggande medicinsk genetik-tentan har jag fått men har låång inlämningstid på den och det är ju fantastiskt. Den känns hittills riktigt rolig och bra, alltid kul att räkna på pedigrees och att få lösa farmakologiska problem med hjälp av massa matematik. Tummen upp!
Byråkrati är väl något som stör de flesta människor, men nu har det varit lite vääl krångligt. Det ska fasiken dokumenteras och meddelas till CSN om varenda liten avvikelse från Uppsala Universitet jag gör. Oohmajgääd, jag har ju sökt massa distanskurser nu till vårterminen som precis har börjat och eftersom de är som "fristående kurser" och inte inom programet, samt att det just är från andra universitet så blir det helt plötsligt skitsvårt. Nåväl, jag ska iallafall få räkna in dom i min examen sen om allt går som det ska. Samma sak med antagningar, registreringar och sånt, och vissa studentportaler alltså vad faan? jag har ju lärt mig studentportalen.uu.se som är uppsala universitets portal, men ska man behöva en hel instruktionsbok för att fatta de andra eller vad är det frågan om? haha, jag har alltså sökt kurser från högskolan i väst (när kemin stämmer), luleå tekniska universitet (allmän farmakologi) och matlab (som är från ping-pong som ändå är hyffsat begriplig att förstå!), sedan har jag ju även examensarbetet men den ligger (tack och lov) på min Uppsalianska studentportal xD. Anledningen till att jag har så många kurser nu är för att jag helt enkelt valde att hoppa av en kurs som var totalt värdelös (bioinformatiken) som jag har försökt med sedan i höstas. De använder program och databaser som verkar bedrövliga med tanke på att inte varken google eller youtube har något att säga om dessa, INGEN information what-so-ever och "instruktionen" angående detta var några enstaka ord och varför man använder programet men inte hur fan man bär sig åt. Sämsta kursen i världshistorien, så om någon av mina läsare har tänkt att läsa bioinformatik på distans från uppsala universitet, DON'T säger jag bara! Den drog ner mig i någon slags mörk grop som jag hade svårt att ta mig ur, men efter mycket om och men och massa stöd från min älskade pojkvän så bestämde jag att den kursen inte ska få ta ett uns av energi från min sida mer. Det är därför jag valde en extrakurs till våren och hoppas att jag kan skrapa ihop de sista poängen därifrån istället. När kemin stämmer verkar vara en såndär kurs som jag borde fixa ganska lätt och ganska snabbt. 
Göteborg har fått snöö äntligen. Och jag som trodde att jag var "mätt" på snön redan från värmland, men när man kommer tillbaka och inte ser en snöflinga så långt ögat når, gräsmattorna är lixom fortfarande gröna i början av januari... då blir man ganska ledsen. Men nu jädrar har det fallit ner ett par decimeter här och Rebus är ju helt vild haha. Vi har spenderat mycket tid ute och busat med den skruttfisen och promenixat runt i skogen. Så härligt och roligt. Bortsett från att Hampus snömöljde mig typ tusen gånger med snö i nacken och facet -.-'' men hämden är ljuv!! moahahah. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0