Bussen påväg till stan

Sitter på bussen påväg till stan, igår åkte jag tåg/buss i 8h. Tågförseningar för all trafik mellan Göteborg och Stockholm hade dagen att erbjuda samt att alla skyltar i hela landet uppenbarligen hade något tekiskt fel så informationen nådde oss resenärer alldeles för sent. Haha, lite komiskt var det ändå! Kom hem till Tärnsjö runt 19.
Hampus och Rebus har varit hemma hos mig i Tärnsjö och jag blev med dom till västragötaland efter visiten i uppland. Blandade känslor, mestadels kaos rådde därnere men det var supermysigt att få fira honom på sin 25-årsdag och se hans min när han öppnade AK:n och handgranaten, man kan säga att jag vann presentkriget som rådde strax innan hans födelsedag. Lite fisking hann vi med med Matte också : D det var awesome. Massa snabbmat fick vi trycka i oss i veckan också för att få timmarna på dygnet att överhuvudtaget räcka till. 
Nu har jag lämnat in Version 2 av uppsatsen, Version 1 av Populärvetenskapliga sammanfattningen och idag ska Version 1 av postern lämnas in och i övermorgon ska Version 2 (slutversion) in av Etikbilagan. Fulltös, har dock kommit fram till att MatLaben kommer få framskjutas till sommaren om jag ska fixa att prestera det bästa jag kan under examensarbetet. 
Jag har fått sommarjobb också (var tvungen att ctrl + f för att se till att jag inte redan hade skrivit det xDD). Tre veckor på bästaste Torsby Bostäder får jag, så tre veckor är säkrade i Värmisland i sommar <33
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0