Lugnet, vardagen och lite höstguld däremellan

Den friska, orörda värmlandsluften är verkligen helt obetalbar. Lugnet som kommer och sköljer över oss efter minst sagt en tumult sommar. Underbart. Jag stormtrivs på vårdcentralens & sjukhusets labb och jag har (kors i taket) redan börjat sitta i provtagningen själv för att ta emot patienter och ta blodprover. All upplärning gick så fort att jag nu inte längre behöver någon som "står bakom min rygg". Vanligtvis ser mina höstar ut som ett enda stort plugg-stress-kaos. Men nu jobbar jag och kommer hem varje dag och är LEDIG efter en arbetsdag. Det är helt fantastiskt!! 
När jag fyllde år fick jag frukost på sängen och paket av mina fina :) En superduperbra plattång och ett presentkort på la rosé, PLUS att han hade specialbeställt en jättesöt tårta till mig från wiener. Senare åt vi även fika med mamma och av henne fick jag ansiktskräm och en ögonbrynspenna som jag hade önskat mig! Av Nisse fick jag en Samsung galaxy s7 som tydligen ska vara väldans bra så det återstår att se sen när jag bytt från 3 till Halebop =D
Matte kom hit och hälsade på oss förra helgen och gav oss en superfin kaffebryggare i inflyttningspresent (perfekt, för min gamla är typ 360 år). Sedan åkte vi och fiskade i Rattsjön och det var roligt att utforska lite av områdena häromkring <3. 
Vi har varit mycket hos Nisse i sätergården för att hjälpa honom med utbygget av bastun samt målning på huset. 
Igår var Crille och Ellie här för att se hur vi bor samt för en liten "halloween-middag" . Hur mysigt som helst och jag lärde mig att blanda iordning Rosa Pantern, omnomnom! De hade med sig inflyttningspresent i form av nutella och ljus + ljusfat (hur fint som helst!!), också perfekt för vi (haha det är väl jag som står för den biten xD) har alldeles för lite sånt hemmamyspyssel som ljus och sånt. 
 

Jävligt lång historia kortfattad

Okej, det har gått liite för lång tid sen jag bloggade sist! 
Men för att göra jävligt lång historia kort: 
- Jag har tagit motherfuckin' kandidatexamen i molekylärbiologi! OMG <3
- Jag och Hampus har haft en extrem familjekris och stått på 4 boenden SAMTIDIGT och bott periodvis i möblerade uthyrningslägenheter. 
- Kollat på hus i Mangen.
- Flyttat från både Uppsala och Göteborg på EN helg.
- Fått hyreskontrakt på en superfin lägenhet i Vitsand. <3
- Jag har jobbat på Torsby Bostäder i 5 veckor.
- Hampus jobbade på Vestre (svetsade) i 4 veckor.
- Jag har fått en månads anställning som Biomedicinsk assistent och går nu på upplärningsprogram och kollar vad jag saknar för att få en titel som Biomedicinsk analytiker. <3 
 
Jo men hej livet, ibland går det fort minsann. 
 
RSS 2.0